Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε την Παρασκευή 13/1 ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.
Ο “αστυνόμος Κουράκος” από την σειρά του Mega «Γη της Ελιάς» μεταξύ άλλων έδωσε το απόλυτο spoiler για τον γάμο του με την «Ιουλία», Αντιγόνη Κουλουκάκου.
«Τελειώνει οριστικά ο γάμος μου με την “Ιουλία” και οι δυο προσπαθήσαμε. Αν ραγίσει το γυαλί, τέλειωσε. Η “Ευτυχία” ήταν το φως στο σκοτάδι. Πλέον είναι έρωτας κεραυνοβόλος. Η “Ευτυχία” είναι ένα υπερήφανο κορίτσι, τον τράβηξε κοντά η ηθική της “Ευτυχίας”», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.
«Ο τρόπος που έθιξε τον αστυνόμο η “Ιουλία” για τη δουλειά του, και το ότι έφυγε, ήταν ο λόγος του χωρισμού», προσέθεσε ο ηθοποιός.
Παράλληλα για την δουλεία του, ο Αλέξανδρος Μαρτίδης είπε: «κάνω αυτό που λατρεύω. Το ότι ξυπνάω να πάω στο γύρισμα είναι ευχής έργον»
Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:
- Αλέξανδρος Μαρτίδης: Δείτε τον Κουράκο από τη Γη της Ελιάς να κάνει κοτσίδα στην κόρη του
- Αλέξανδρος Μαρτίδης: Δείτε την κούκλα κόρη του Κουράκου από τη Γη της Ελιάς
- Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας Γεωργίου έδωσε το απόλυτο spoiler με δύο σκηνές! Η είσοδος που θα…
- Αλέξανδρος Μαρτίδης: Η τρυφερή φωτό του Κουράκου από τη Γη της Ελιάς με τη γιαγιά του
- Αλέξανδρος Μαρτίδης: Ο Κουράκος από τη Γη της Ελιάς μας δείχνει για πρώτη φορά τη γιαγιά του!
- Αλέξανδρος Μαρτίδης: Δείτε τη φωτογραφία με την Αντιγόνη του στην παραλία!







