Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αποφυλακίστηκε αλλά η Βαγγελιώ δεν την ξεχνά! Θανάσιμος κίνδυνος για την Αθηνά

Ολόκληρο το τηλεοπτικό κοινό ξετρελάθηκε με την αποφυλάκιση της Αθηνάς και ανακουφίστηκε που πλέον δεν θα περνά άλλο αυτό το μαρτύριο άδικα και θα επιστρέψει στην Μάνη και στις παλιές καλές της μέρες στην Γη της ελιάς.

Δεν υπολόγισαν όμως ούτε εκείνοι, ούτε η Αθηνά τον παράγοντα Βαγγελιώ! Τον πιο θανάσιμο εχθρό της στη φυλακή που την ήθελε νεκρή παρότι της το έπαιζε φίλη για να της αποσπάσει χρήματα, η οποία πληροφορήθηκε την αποφυλάκισή της, και είναι κάτι το οποίο δεν σκοπεύει να αφήσει έτσι.

Η Αθηνά διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο στην Γη της Ελιάς

Η Βαγγελιώ λοιπόν είναι ένα πρόσωπο που θα ξανά επανέλθει στην σειρά, καθώς σχεδιάζει την τιμωρία της Νομικού. «Αν νομίζει ότι ξεμπέρδεψε μαζί είναι πολύ γελασμένη. Θα στείλω την Αριστέα στην Αρεόπολη να την περιποιηθεί» λέει χαρακτηριστικά στις υπόλοιπες κρατούμενες και ξεκινά να καταστρώνει το σχέδιο!

Η Αθηνά βάζει στη θέση της τη Μυρτάλη

Η στάση της Μυρτάλης στη Γη της Ελιάς είναι κάτι που έχει φέρει μεγάλη ανησυχία σε όλους. Ένας από τους επόμενους στόχους της λοιπόν είναι η Αθηνά, η οποία αποκαλύφθηκε πως της είπε ένα μεγάλο ψέμα και έφερε τον εραστή της μέσα στο σπίτι του πατέρα της.

Την ίδια στιγμή όμως, η Αθηνά ήταν και ο άνθρωπος που την ευεργέτησε, δίνοντάς της το ποσοστό που ζητούσε από την επιχείρηση των Βρεττάκων προκειμένου να έχει αυτή τη στιγμή το πάνω χέρι.

Σύντομα οι δυο γυναίκες θα έρθουν αντιμέτωπες και η Μυρτάλη θα μιλήσει με πολύ σκληρά λόγια στην Αθηνά. Αρχικά εκείνη θα το ανεχτεί καθώς καταλαβαίνει πως πρόκειται για ένα κορίτσι που έχει περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή του και πως η προδοσία της ήταν πολύ μεγάλη.

Καθώς όμως η Μυρτάλη θα συνεχίσει να έχει απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντί της, η Αθηνά θα πάρει θέση και θα ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στη Μυρτάλη.

Η Άντζελα Γκερέκου και η Αφροδίτη Λιάντου, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και αναφέρθηκαν σε αυτή την σύγκρουση.

Η Άντζελα Γκερέκου, αποκάλυψε: «Η Μυρτάλη έχει εξελιχθεί σε ένα δύστροπο πλάσμα. Η Αθηνά, παρόλο που θέλει να την συνετίσει, σκέφτεται ότι αυτό το παιδί, σε πολύ νεαρή ηλικία, έζησε τρομακτικά πράγματα. Κάπου μέσα της, λυπάται που τη βλέπει να εξελίσσεται έτσι».

Με τη σειρά της, η Αφροδίτη Λιάντου, σημείωσε: «Η Μυρτάλη μέσα της μπορεί να χαίρεται, γιατί ένα μέρος της αγαπά την Αθηνά. Βέβαια, έχει πολύ θυμό και θλίψη γι’ αυτό την αντιμετωπίζει πολύ σκληρά. Είχε μέσα στο σπίτι της τον εραστή της».

tv24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts