Η γη της ελιάς spoiler: Διαζύγιο για Μαρίνα και Μάνο μετά την απιστία του – Η Μάρθα μαθαίνει όλη την αλήθεια πίσω από τα όνειρά της και αυτοκτονεί

Η Γη της Ελιάς: Καθόλη τη διάρκεια των γιορτών θα συνεχίσουν να προβάλλονται τα επεισόδια της σειράς στο Mega και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Τα γεγονότα τρέχουν για όλους τους ήρωες, θα επικεντρωθούμε όμως στις πληροφορίες που έχουμε για δύο ζευγάρια, τη Μαρίνα και τον Μάνο, τον Αλέξη και τη Μάρθα.

Όπως έχουμε δει, η Μάρθα βλέπει πολύ περίεργα όνειρα που δεν μπορεί να εξηγήσει. Ο Αλέξης μέσω ύπνωσης θα μάθει την τραγική αλήθεια για τον φόνο που έχει κάνει η μητέρα της μαζί με τον εραστή της οι οποίο σκότωσαν τον πατέρα της όταν εκείνη ήταν δύο χρονών.

Ο Αλέξης θα της πει την αλήθεια. Η Μάρθα θα πάει στην Αθήνα με τη Μαργαρίτα για να δει τον τάφο του πατέρα της.

Δεν μπορεί με τίποτα όμως να δεχθεί το παρελθόν της και γυρίζοντας στη Μάνη αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Πολύ δύσκολα όμως περνούν και η Μαρίνα με τον Μάνο, μετά το τελεσίγραφο που του έδωσε να πουν σε όλους για τον γάμο τους.

Ο Μάνος αντί να πράξει τα δέοντα μπλέκεται σε περιπέτεια με ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά, τη Ζωή.

Η Μαρίνα αντιμετωπίζει στα ίσα τον Μάνο, αποκαλύπτοντάς του πως γνωρίζει τα πάντα για τη μικρή του περιπέτεια με την Ζωή και το κλίμα μεταξύ τους γίνεται πιο ψυχρό από ποτέ. Έτσι προχωρούν στο διαζύγιό τους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts