Η γη της ελιάς spoiler: Δύο μωρά στη Μάνη κινδυνεύουν!

Πολλές εξελίξεις στις εγκυμοσύνες που βλέπουμε στη Μάνη θα έχουμε στα παρακάτω επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» στο Mega.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, τα αγέννητα μωρά της Μαρίνας και της Ρένας κινδυνεύουν από ένα σατανικό σχέδιο της Στέλλας, της ερωμένης του Χάρη.

Η Ρένα και ο Χάρης είναι το νέο ζευγάρι φίλων που μπήκε στη ζωή της Μαρίνας και του Μάνου και περιμένουν το πρώτο τους παιδί.
Η Στέλλα όμως, αδελφή της Ρένας, έχει παράνομη σχέση με τον Χάρη και δεν σκοπεύει να τον αφήσει να φύγει.

Παράλληλα είναι και νοσοκόμα στον γυναικολόγο της Μαρίνας και της Ρένας.

Το σχέδιό της είναι να βάλει τη Μαρίνα να κάνει αμνιοπαρακέντηση καθώς έχει ακούσει ότι ο γιατρός ανησυχεί για το μωρό της έχοντας ακούσει κάτι στον υπέρηχο και την ίδια εξέταση να βάλει να κάνει και τη Ρένα.

Θα αλλάξει τα αποτελέσματα των εξετάσεων με σκοπό η Ρένα να διακόψει την εγκυμοσύνη λόγω σοβαρού προβλήματος.

Εν τω μεταξύ, ο γιατρός καλεί τη Μαρίνα και τον Μάνο και τους ανακοινώνει ότι πρέπει να γίνει αμνιοπαρακέντηση διότι κάτι δεν πάει καλά.

Το ζευγάρι ταράζεται και η Μαρίνα αρνείται να κάνει την εξέταση.

Μάλιστα θα καβγαδίσουν και ο Μάνος θα ζητήσει τη βοήθεια του Ισίδωρου για να την πείσει.

«Μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές»

Σε συνέντευξη της στο TV24, η Αντιγόνη Νεοφύτου που υποδύεται τη Μαρίνα, επιβεβαιώνει ότι θα υπάρξει επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της.

«Μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές αλλά δεν ξέρω αν ο λόγος θα είναι η στενοχώρια από τον θάνατο της Μυρτάλης.

Η αποκάλυψη ότι ο Χάρης έχει παράνομη σχέση με τη Στέλλα θα σοκάρει αρκετά τους πάντες αν και η Μαρίνα αρχίζει από μόνη της κάτι να υποψιάζεται. Θα την επηρεάσει σε σχέση με την εγκυμοσύνη.

Θα υπάρξει κάποια διαφωνία ανάμεσα σε Μάνο και Μαρίνα σχετικά με την εγκυμοσύνη.

Λυπάμαι, αλλά δεν νομίζω να δούμε το μωρό σε αυτόν τον κύκλο» είπε η ηθοποιός για το αν θα δούμε να γεννιέται αυτή τη σεζόν το μωρό.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts