Η Γη της Ελιάς spoiler: Η απρόσμενη συνάντηση της Βασιλικής με την Αρετή–Τα γαλλικά και η χειρονομία

Η εκπομπή, Πάμε Δανάη έδωσε ένα νέο, δυνατό spoiler για τη σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς!
Μία απρόσμενη συνάντηση θα έχει στο δρόμο η Βασιλική με τη μάνα της, την Αρετή. Η Αρετή θα της τα χώσει, θα της πει πολλά «γαλλικά» και θα είναι έτοιμη να σηκώσει χέρι στην κόρη της, όμως παρεμβαίνει ο Φίλιππος.

Πάντως στο νέο επεισόδιο, η αποκάλυψη του γάμου της Βασιλικής με τον Φίλιππο βγάζει τον Στάθη εκτός εαυτού. Τα νέα μαθαίνουν και η Αρετή με τον Στέφανο

Η Αρετή θέλει να πάει στο σπίτι της Χάιδως και να της ορμήσει, αλλά ο Στάθης αναλαμβάνει να κάνει εκείνος το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών, ξεκινώντας πρώτα από τον Αποστόλη. Η Άννα ειδοποιεί τη Βασιλική πως το μυστικό μαθεύτηκε κι εκείνη πανικοβάλλεται.

Ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα είναι οι επόμενοι που θα μπουν στο στόχαστρο του Στάθη, καθώς απεικονίζονται στις φωτογραφίες του γάμου.

Η Μαργαρίτα, όμως, έχει αλλού τον νου της, καθώς τα ξεσπάσματα του Αλέξη πληθαίνουν, κι έχει αρχίσει να πιστεύει πως αμελεί να πάρει τα χάπια του. Ο Ισίδωρος ανακοινώνει στην Αντιγόνη πως της έγραψε το 50% της περιουσίας του.

Ο Μάνος, σε αντίποινα, φιλά δημόσια τη Μαρίνα κι αρχίζει να κυκλοφορεί ανοιχτά μαζί της. Ο Στάθης, θολωμένος από τον θυμό του, χτυπά την πόρτα της Χάιδως.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts