Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Βάσια Παναγοπούλου αποκαλύπτει το τέλος της σειράς

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Βάσια Παναγοπούλου, ή αλλιώς η Ασπασία, αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω, ως το φινάλε της β’ σεζόν.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό MYtv για τις εξελίξεις που θα κόψουν την ανάσα, για τις αλλαγές, αλλά και για το τελευταίο επεισόδιο.

Όπως ανέφερε, η ζωή της Ασπασίας θα αλλάξει ριζικά, όμως στο πλευρό της θα έχει πάντα την Ειρήνη. Η ίδια μίλησε για τα γυρίσματα με τον θάνατο του Κίμωνα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολες σκηνές και δε θα τα είχα καταφέρει, αν δεν είχα τον Ανδρέα Γεωργίου να σκηνοθετεί. Όταν γυρίζαμε τον θρήνο της μάνας για το παιδί της, ήταν στο πλευρό μου κι αισθάνθηκα τη σιγουριά να αφεθώ απόλυτα σε αυτό».

«Το φινάλε της σειράς θα είναι εντυπωσιακό! Θα αφήσει πολλές ιστορίες ανοιχτές και οι τηλεθεατές θα περάσουν το καλοκαίρι με αγωνία που δε θα μας έχουν στην παρέα τους. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στο τέλος μπαίνει μια άνω τελεία και η συνέχεια θα είναι συγκλονιστική. Έχω ήδη συμφωνήσει και θα είμαι στον τρίτο κύκλο της σειράς».

Διαβάστε επίσης:

Η γη της Ελιάς: Το αναπάντεχο τέλος της Ευτυχίας

Πασχάλης Τσαρούχας: Γενέθλια στον αέρα για τον Στάθη από τη Γη της Ελιάς – Πόσο χρονών έγινε;

Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης γίνεται έξω φρενών όταν μαθαίνει ότι η Εύα έφυγε για το Ντουμπάι

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts