Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μαρίνα πέφτει θύμα ξυλοδαρμού και σεξουαλικής επίθεσης

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Ανέστης αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά η μεγάλη απειλή για τη Μαρίνα καθώς τη χτυπά και της επιτίθεται σεξουαλικά.

Όλα ξεκινούν από ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι. Η Μαρίνα θα δει τον Ανέστη να παρενοχλεί ξανά την Ευτυχία, μεθυσμένος. Θέλοντας να την προστατεύσει, θα αρπάξει μία πέτρα και θα τον τραυματίσει σοβαρά.

Ο Ανέστης, εκνευρισμένος, θα κυνηγήσει την Μαρίνα, θέλοντας να ανταποδώσει αυτό το κακό. Θέλει να την κάνει να πληρώσει για το λάθος της να τον χτυπήσει, να τον εμποδίσει από το να καταστρέψει την Ευτυχία.

Η Μαρίνα ζει την καθημερινότητά της, χωρίς να υποψιάζεται πως ο Ανέστης θα ζητήσει εκδίκηση. Μάλιστα, τρέχει να προειδοποιήσει και την Ελένη, φωνάζοντας πως ο αγαπημένος της έκανε κακό στην Ευτυχία, ξανά!

Ο Ανέστης αποφασίζει να αναλάβει δράση. Συγκριμένα και σύμφωνα με το MYtv και τον Παναγιώτη Μουλοπουλο, ζητάει από δύο άντρες να επιτεθούν στην Μαρίνα, χτυπώντας και βιάζοντάς τη! Ένα έγκλημα σοκαριστικό, το οποίο θα τρομοκρατήσει την ηρωίδα της σειράς.

Η Μαρίνα, γυρίζει το βράδυ σπίτι, μόνη της, στην γη της ελιάς. Με τον Μάνο βρίσκονται σε διάσταση, λόγω του παιδιού. Εκείνος επέμενε να κάνουν ένα παιδί, ενώ η Μαρίνα έμεινε σταθερή στις απόψεις της…

Χωρίς να το περιμένει, οι δύο αυτοί άντρες ορμούν και ξεκινούν να την χτυπούν. Η Μαρίνα βρίσκεται σε τεράστιο σοκ, προσπαθεί να τους απομακρύνει, ουρλιάζει για βοήθεια. Με έναν έξυπνο τρόπο, καταφέρνει να τους ξεφύγει, λίγο πριν γίνει το κακό… Κλειδώνεται στο σπίτι και την επόμενη μέρα οδηγείται στο τμήμα, σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Ο Ανέστης αυτή τη φορά δε γλιτώνει τη σύλληψη, καθώς η Μαρίνα είναι πεπεισμένη πως ήταν αυτός! Μένει, μόνο, να το αποδείξει…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts