Η Γη της Ελιάς Spoiler: Θρήνος για τη Χάιδω – Νεκρός ο Λυκούργος;

Πολύ δύσκολες στιγμές θα δούμε να περνάει ο Λύκουργος στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς.

Όλα θα ξεκινήσουν μια την επίθεση στο μαγαζί του ανιψιού του Χρήστου, αλλά και το φονικό που θα κάνει ο νεαρός πάνω στην άμυνα για να μην του κάνει κακό.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος θα δούμε να δέχεται απειλές από μπράβους της νύχτας που πουλούν προστασία στα μαγαζιά, αλλά εκείνος δεν ενδίδει στις απαιτήσεις τους και τους διώχνει. Λίγο αργότερα όμως εκείνοι επιστρέφουν με κακές διαθέσεις. Αφού ο Χρήστος αντιστέκεται ξανά, οι μπράβοι τού σπάνε το μαγαζί: «Αυτή ήταν μια πρώτη γεύση, θα ξανάρθουμε», τον απειλούν. Και όντως οι μπράβοι πάνε πάλι στην ταβέρνα και ο Χρήστος πιάνεται στα χέρια μαζί τους, με οδυνηρά αποτελέσματα, καθώς πάνω στη συμπλοκή ο Χρήστος σκοτώνει έναν από αυτούς. Λίγο αργότερα η αστυνομία συλλαμβάνει τον Χρήστο και τον ανακρίνει.

Η θέση του φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολη, καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του, ενώ ο Λυκούργος αναλαμβάνει να τον καθοδηγήσει πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή. Τελικά ο Χρήστος περνάει από ανακριτή και εισαγγελέα για τον θάνατο του Ηλία, και η Εύα αγωνιά αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Θα πεθάνει ο Λυκούργος;

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν και spoiler ο Λυκούργος θα κινδυνεύσει μέχρι να αθωώσει τον ανιψιό του. Θα προσπαθήσει να ξεσκεπάσει το κύκλωμα, όμως εκείνοι από πλευράς τους θέλουν να τον εξαφανίσουν.

Θα τα καταφέρει να ξεσκεπάσει το κύκλωμα ή θα βρεθεί κάτω από το χώμα και η Χάιδω θα τον θρηνήσει;

Viral Είδηση: Η Γη της Ελιάς Spoiler – Ασπασία: «Δημοσθένη θέλω διαζύγιο»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts