Η γη της ελιάς spoiler: Μάθε τι θα γίνει τελικά με την περιβόητη διαθήκη

Η γη της ελιάς: Το νέο spoiler για τη σειρά του Mega ήρθε διά στόματος Γιώργου Παρτσαλάκη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, είπε πως πίστευε από την αρχή ότι «Η Γη της Ελιάς» θα γίνει επιτυχία, η οποία όπως λέει και ο ίδιος οφείλεται στην Βάνα Δημητρίου, την σεναριογράφο της σειράς. Ο ίδιος πιο χαρακτηριστικά είπε: « Έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από το πως η Βάνα Δημητρίου συγκρατεί όλη την ιστορία της σειράς στο μυαλό της».

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου είπε: «Είναι τέτοιες οι συνθήκες που με κάνουν να συνεργαστώ μαζί του. Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου δίνουν τα πάντα για να γίνει κάτι άρτιο, δυνατό και ωραίο. Αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα».

HOT: Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Μυρτάλης

Τέλος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης αποκάλυψε τι θα δούμε στην συνέχεια στην Γη της Ελιάς και τι ακριβώς θα γίνει με την ιστορία της διαθήκης. Πιο συγκεκριμένα είπε πως σιγά – σιγά όλα θα ξεκαθαρίσουν και θα μπουν σε μια σειρά όσο αναφορά το θέμα της διαθήκης της Μυρτάλης. Το δίκαιο πρέπει να επικρατεί στο τέλος και ο Λυκούργος, ο ρόλος του στην σειρά, είναι αρκετά ισορροπιστής και πιστεύει πως όλα θα φανούν.
«Ο Λυκούργος είναι ένας ρόλος που αγαπώ» είπε ο ηθοποιός κλείνοντας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »