Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ιάκωβος πεθαίνει

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Βαρύ πένθος για τους Βρεττάκους καθώς ο Ιάκωβος φεύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “MYtv”, μία μυστηριώδης γυναίκα συναντάει τον Λυκούργο και του ανακοινώνει μία δυσάρεστη είδηση. Τον ενημερώνει πως ο επιστήθιος φίλος του, Ιάκωβος Βρεττάκος, πέθανε.

Ακόμη, ο Λυκούργος μαθαίνει πως ο Ιάκωβος δεν έφυγε από τη Μάνη για να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του, αλλά για να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό θέμα υγείας που του παρουσιάστηκε και ήξερε πως δεν είχε πολύ χρόνο ζωής ακόμη.

Ο Λυκούργος στη Γη της ελιάς, στο άκουσμα της είδησης, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και ξεσπάει σε κλάματα. Δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι ο φίλος του έδωσε, σιωπηλά, μια σκληρή μάχη και δεν είπε τίποτα και σε κανέναν για να μην τους στενοχωρήσει.

Στη συνέχεια, η γυναίκα λέει στον Λυκούργο ότι πρέπει να βρει τη δύναμη να μεταφέρει την είδηση στους Βρεττάκους αλλά και να κάνει παρουσία όλων των μελών το άνοιγμα της διαθήκης του. Σύντομα, ο Λυκούργος καλεί τον Ισίδωρο και του ζητάει να συγκεντρώσει όλη την οικογένεια, καθώς θέλει να τους ανακοινώσει κάτι πολύ σοβαρό, με εκείνον να παραξενεύεται.

Λίγη ώρα μετά, ο πρώτος αποκαλύπτει στην οικογένεια Βρεττάκου πως ο Ιάκωβος πέθανε, ύστερα από μια σκληρή μάχη που έδωσε για την υγεία του. Όλοι είναι σοκαρισμένοι και θρηνούν, ειδικά η Ιουλία και η Μυρτάλη, οι οποίες του είχαν αδυναμία. Επιπλέον, ο Λυκούργος προχωρά στο άνοιγμα της διαθήκης του Ιάκωβου, ανακοινώνοντας πως το διαμέρισμα στην Ισπανία ανήκει πλέον στον Στέφανο Καπερνάρο, ο οποίος θα διατηρήσει επίσης τη δουλειά του με τον ίδιο μισθό.

Όλα τα άλλα περιουσιακά στοιχεία, όμως, περνούν στην αγαπημένη του αδελφή, την Ιουλία, στην οποία έχει εμπιστοσύνη για το πώς πρέπει να τα διοικήσει. Έκτοτε ένα βαρύ πένθος σκεπάζει τους Βρεττάκους, ενώ οι ισορροπίες πρόκειται να αλλάξουν ακόμη μία φορά!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts