Η Γη της ελιάς spoiler: Στο νοσοκομείο ο Λυκούργος

Η Γη της ελιάς: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Λυκούργος ξεκινά μία εξαντλητική δίαιτα και η Χάιδω προσπαθεί να τον συνετίσει για τους κινδύνους που διατρέχει, αλλά άδικος κόπος. Σύντομα, ο Λυκούργος έχει ένα λιποθυμικό επεισόδιο και η Χάιδω με τον Φίλιππο τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου περνούν ώρες αγωνίας, μέχρι να μάθουν νέα για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Δημοσθένης από την άλλη στη Γη της Ελιάς, από τότε που επέστρεψε στη Μάνη, δείχνει αποφασισμένος να αποκτήσει όσο περισσότερη εξουσία γίνεται, προκειμένου να γίνει ο νέος ισχυρός άντρας, και να τον τρέμουν όλοι. Γι’ αυτό καταστρώνει το ένα σχέδιο μετά το άλλο και τώρα στο στόχαστρό του βάζει τη Μυρτάλη.
Ο άντρας, έχοντας μάθει πόσο φιλόδοξη είναι και την περιουσία που έχει στο όνομά της, αποφασίζει να την προσεγγίσει και να την καλέσει για φαγητό στο σπίτι του. Μάλιστα, αποκαλύπτει στην Ασπασία το σχέδιο που έχει. Δηλαδή, να την πλησιάσει, αρχικά, σε φιλικό επίπεδο και μέρα με την ημέρα να τη συμβουλεύει να κάνει διάφορες ενέργειες που θα την πάνε ένα βήμα παρακάτω. Στην πραγματικότητα, όμως, όλη η περιουσία της θα περάσει στο δικό του όνομα. Η Ασπασία, σύμφωνα με το My tv, αν και είναι αρκετά επιφυλακτική, αποφασίζει να βοηθήσει τον σύζυγό της, προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει.

Super Bonus Video:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts