Η Γη της ελιάς spoiler: Το πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά και θα γοητεύσει

Η Γη της ελιάς spoiler: Χαμός θα γίνει στα προσεχή επεισόδια της σειράς, αφού ένα νέο πρόσωπο θα εισβάλλει και θα ταράξει τις ισορροπίες, πολλών προσώπων.

Πρόκειται για τον Σωκράτη, τον οποίο θα υποδύεται ο Αποστόλης Τότσικας και θα κάνει ένα επιχειρηματία, ο οποίος θα συνεργαστεί με το κτήμα των Βρεττάκων.

Πιο αναλυτικά, θα τον δούμε στην επιχείρηση της Μυρτάλης, εκεί όπου θα τον δει για πρώτη φορά η Αλκμήνη και θα τα χάσει. Η κοπέλα νομίζει, πως έχει βρει τον έρωτα της ζωής της, αλλά αυτός ο άντρας έχει ένα σοβαρό παρελθόν.

Άλλη μία συμφορά πρόκειται να χτυπήσει την οικογένεια των Βρεττάκων, και δεν εννοούμε τον θάνατο του Ιάκωβου, αλλά τον ερχομό του βιολογικού πατέρα της Αγγελικής, ο οποίος θα φέρει τα πάνω κάτω στην Μάνη, όπως και επίσης μεγάλη ταραχή τόσο στον Μάνο και την Μαρίνα, όσο και στην ίδια την Αντιγόνη!

Πάνω που η ηρωίδα προσπαθεί να βρει την ηρεμία της και τους ρυθμούς της, γνωρίζοντας πως η Αγγελική είναι κοντά της, το παρελθόν της χτυπά την πόρτα και μία μοιραία συνάντηση την διαλύει!

Ο Σωκράτης εισβάλει στην Μάνη, χωρίς να ξέρει τίποτα, και ξαφνικά αντικρίζει μπροστά του την Αντιγόνη, τα ίχνη της οποία έχει χάσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια τα ίχνη του κάποτε έρωτά του! Εννοείται πως δεν γνωρίζει κάτι ακόμη τουλάχιστον για την Αγγελική, και η Αντιγόνη στην όψη του παγώνει.

Ο Σωκράτης στη Γη της ελιάς, δεν θα αργήσει να μάθει πως έχει κόρη και ένας νέος πόλεμος με αφορμή την διεκδίκηση του κοριτσιού ξεκινά, με την Αντιγόνη να τον προειδοποιεί πως πρέπει να φύγει αμέσως και πως οι Βρεττάκοι δεν θα κάνουν πίσω! Η σύγκρουση θα είναι μετωπική, ποιος θα νικήσει;

Δείτε το τρέιλερ αυτής της Κυριακής:

tv24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts