Η εταιρεία Zela Aviation μεσολαβεί για την εκμίσθωση αεροσκάφους από την εταιρεία Lumiwings

Η Zela Aviation είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμφωνίας εκμίσθωσης αεροσκάφους (με πλήρωμα) μεταξύ της Lumiwings Ελλάδος και Earnest Airlines Ιταλίας.

Με την εφαρμογή της συμφωνίας εκμίσθωσης του αεροσκάφους η καινούργια ελληνική αεροπορική εταιρεία Lumiwings θα βελτιώσει στιγμιαία την ευελιξία του στόλου της ιταλικής Earnest Airlines. Με τη συμφωνία, η Lumiwings θα ενοικιάσει στην Earnest Airlines το αεροσκάφος μαζί με το πλήρωμα διακυβερνήσεως και καμπίνας για περίοδο 12 μηνών, μεταξύ Μαΐου 2018 και Μαΐου 2019.

Το αεροσκάφος B737-300, εγγεγραμμένο στο ελληνικό νηολόγιο, SX-LWA, είναι χωρητικότητας 139 θέσεων και θα δρομολογηθεί στο δίκτυο της ιταλικής αεροπορικής εταιρείας. Η αρχική επιχειρησιακή βάση θα βρίσκεται στα Τίρανα της Αλβανίας ενώ κατά τη διάρκεια των 12 μηνών θα μεταφερθεί στην Βερόνα.

Όλα τα συμβαλλόμενα μέλη εκφράζουν την πεποίθηση τους πως βρίσκονται στην αρχή μιας μακράς και επιτυχημένης συνεργασίας.

Μιλώντας για αυτή την συνεργασία ο κος Ανδρέας Χριστοδουλίδης, Πρόεδρος της Zela Aviation αναφέρει: «Είμαστε κατενθουσιασμένοι που δουλεύουμε με μία άκρως επαγγελματική ομάδα, τους κυρίους Ευθύμιο Ζαχαριά και Δημήτρη Κρεμιώτη από τη Lumiwings, για να καταλήξουμε σε μια προσοδοφόρα συμφωνία. Είμαστε περήφανοι που βοηθούμε μια ελληνική αεροπορική εταιρεία να εξαπλώσει τα φτερά της σε άλλες χώρες, κάτι που κατέστη δυνατόν με τη συνολική προσπάθεια όλων.»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts