Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη στο Μουσικό Κουτί

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη συνεχίζει  τις ζωντανές της εμφανίσεις μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του τραγουδιού «Μήπως έχεις φωτιά;» που της έγραψε ο ιδιαίτερος τραγουδοποιός Σπύρος Γραμμένος και μας προσκαλεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή «Μουσικό Κουτί» στην μουσική παράσταση «Μοιάζει Νοέμβρης».

Παρέα με τους ταλαντούχους και καταξιωμένους μουσικούς της θα φτιάξουν μια ξεχωριστή φθινοπωρινή νύχτα με τραγούδια δικά της αλλά και διασκευές που θα μας ταξιδέψει έτσι όπως επιβάλλει η  εποχή.

Καλεσμένος της Ζαχαρούλας o υπέροχος Στάθης Δρογώσης που θα τραγουδήσουν μαζί δικά του αγαπημένα μας τραγούδια.

Παίζουν οι μουσικοίΧρήστος Κουμούσης (πιάνο, πλήκτρα, ενορχηστρώσεις),  Φοίβος Μποζάς (σαξόφωνο), Γιώργος Ντινάκος (κιθάρες, μπουζούκι) και Δρόσος Σκυλλάς (κρουστά). Τον σχεδιασμό ήχου επιμελείται ο Γιάννης Βαφειάδης.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου
 Ώρα έναρξης : 20:30

Μουσικό Κουτί : Κωνσταντινουπόλεως 70 και Ευμολπιδών 41, Κεραμεικός

(Σταθμός Μετρό-Κεραμεικός)

Τηλέφωνο κρατήσεων:  6906418034 – 6978613005
Είσοδος: 10 ευρώ.

*Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

Λίγα λόγια για τη Ζαχαρούλα Κληματσάκη 

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Βεάκη και έχει συνεργαστεί με αξιόλογους σκηνοθέτες (Ανατόλι Βασίλιεφ, Βασίλης Νικολαΐδης, Ηλίας Καρελλάς κ.ά.) σε σημαντικούς χώρους (Μικρό και Μεγάλο Θέατρο Επιδαύρου, Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής κ.α.).

Παράλληλα, έχει σπουδάσει πιάνο και σαξόφωνο ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού με καταξιωμένους δασκάλους (Έλλη Πασπαλά, Τζούλη Μασσίνο, Πάνος Δήμας,κ.ά.).

Έχει παρουσιάσει δικές της μουσικές παραστάσεις σε διάφορους χώρους της Αθήνας (Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Τριανόν, Ίλιον Plus, Passport, Σφίγγα, Holywood Stage, Ιανό κλπ) καθώς και σε φεστιβάλ στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ακολουθήστε τη Ζαχαρούλα Κληματσάκη στα social media

Facebook (https://www.facebook.com/zacharoula.klimatsakiafull)

Instagram (Zacharoula Klimatsaki (@zacharoulaklimatsaki) • Instagram photos and videos)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts