Η Κατερίνα Γερονικολού ενημερώνεται από την ομάδα του Institute of Life

Ακολουθώντας το σύνθημα «Η κρυοσυντήρηση ωαρίων δεν είναι ανάγκη, είναι επιλογή», η πανέμορφη ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού ενημερώθηκε από την ομάδα του Institute of Life για την υαλοποίηση καθώς και για όλες τις σύγχρονες τεχνικές κρυοσυντήρησης ωαρίων, δηλώνοντας ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη.

Το θέμα της διατήρησης γονιμότητας αφορά πλέον όλες τις γυναίκες που επιλέγουν την καριέρα και καθυστερούν τη δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιών. Η εξέλιξη της τεχνολογίας στο χώρο της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης οδηγεί σε ποσοστά επιβίωσης των ωαρίων πάνω από 90% μετά από απόψυξη. Επομένως, σήμερα μιλάμε για ποσοστά εγκυμοσύνης πάνω από 50% μετά από γονιμοποίηση αποψυγμένων ωαρίων.

Οι εξελίξεις στο χώρο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής επιτρέπουν στους ειδικούς να παρέχουν αξιόπιστες  λύσεις, ώστε η ολοκλήρωση του οικογενειακού προγραμματισμού να είναι δυνατή ακόμη και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Η διατήρηση γονιμότητας μέσω της κρυοσυντήρησης ωαρίων αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, επιτρέποντας σε χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να γίνουν μητέρες όταν αυτές το επιθυμούν.

Η ομάδα του Institute of Life πρωτοπορεί, εφαρμόζοντας στην Ελλάδα πρωτοποριακές μεθόδους με υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο site www.iolife.eu καθώς και στις γραμματείες του Institute of Life ΙΑΣΩ και Institute of Life Μητέρα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts