Η Μαρίνα Πατούλη για τον σύζυγό της: «Δεν ήρθε στο νοσοκομείο να με δει»

Ανησυχία προκάλεσε η είδηση της νοσηλείας της Μαρίνας Πατούλη, η οποία μόλις χθες το πρωί μίλησε για την κρίση που περνάει στον γάμο της με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη, από το σπίτι της πια, μίλησε ξανά σήμερα με τη Σίσσυ Χρηστίδου στο OPEN όπου και αποκάλυψε τι ακριβώς την οδήγησε στο νοσοκομείο αλλά και την διαφορετική τροπή που έχει πάρει πια η σχέση της με τον σύζυγό της.

Η Μαρίνα Πατούλη εξήγησε πως έφτασε στο νοσοκομείο εξαιτίας αρρυθμιών που είχε στην καρδιά, οι οποίες οφείλονται σε ένα προϋπάρχον πρόβλημα καρδιακής ανεπάρκειας το οποίο είχε ανιχνεύσει πέρσι.
Να σημειώσουμε ότι χθες Σάββατο, ο Χάρης Ρώμας είχε πει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ότι ο Γιώργος Πατούλης ήταν στο πλευρό της.

«Είναι στο πλευρό τόσων και τόσων ανθρώπων, δεν θα είναι στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη; Στη συγκεκριμένη στιγμή, μιας και με ρωτάς αυτό το συγκεκριμένο πράγμα, είναι δίπλα στη Μαρίνα Πατούλη, ναι. Ήταν δυνατόν να μην είναι;» είχε πει χθες ο Χάρης Ρώμας στο «Καλύτερα δε γίνεται».

«Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που εντοπίστηκε πέρσι και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Είναι καρδιακή ανεπάρκεια. ‘Επρεπε να παραμείνω στο νοσοκομείο, αλλά γύρισα στο σπίτι με δική μου ευθύνη για να μην είναι μόνο του το παιδί μου και παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Έχω κάποια άσχημα συμπτώματα. Περνάω το γολγοθά μου με το θέμα της υγείας και του οικογενειακού μου θέματος” είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Τι είπε για τον Γιώργο Πατούλη
Σε ερώτηση για το αν επικοινώνησε ο Γιώργος Πατούλης μαζί της, εκείνη το αρνήθηκε και είπε ότι οι άνθρωποι που την νοιάζονται ήταν μαζί της με φυσική παρουσία.

Η κ. Πατούλη έδειξε τη δυσαρέσκειά της αφού είπε πως «οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου είναι οι άνθρωποι που με αγαπάνε πραγματικά και βρίσκονται μαζί μου με φυσική παρουσία. Φαντάζομαι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα είναι πολύ φορτισμένος με την κατάσταση του κορωνοϊού… εντάξει».

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts