Κάηκε το πελεκούδι στο χλιδάτο πάρτι για τη γιορτή της Μαρίνας Πατούλη

«Ναι» σε ό,τι κάνει η Μαρίνα λέει ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης. Ετσι και το περασμένο Σάββατο επικρότησε και το καυτό μίνι φόρεμά της και το τσιφτετέλι στην άμμο, που χόρεψε η εορτάζουσα Μαρίνα.

Για χάρη της κάηκε το πελεκούδι στο Reef Athens Riviera, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Το πάρτι ήταν θεματικό. Είχε θέμα το λευκό και όλοι το φορούσαν φυσικά, μηδενός εξαιρουμένου.

Ακόμη και ο γιος της, ο Αλέξανδρος, ήταν ντυμένος στα λευκά. Το σκηνικό, εντυπωσιακό. Φαναράκια, βεγγαλικά, κοκτέιλ, άπειρες φωτογραφίες και πολλή χαρά. Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη άφησε άφωνους τους καλεσμένους. Μίνι φόρεμα συνδυασμένο με φτερά και πούπουλα. Στο τέλος η εορτάζουσα έριξε και το τσιφτετέλι της.

«Μόνο οι αληθινοί φίλοι θα αφήσουν πατημασιές στην καρδιά σου» είπε η Μαρίνα υποδεχόμενη τους φίλους της, μεταξύ των οποίων και ο Χάρης Ρώμας, στενός συνεργάτης του συζύγου της στην Περιφέρεια.

Espresso

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts