Η Νέγκα διέγραψε τις αναρτήσεις με την Μεσσαροπούλου – Τι είπε η δημοσιογράφος στην Τσιμτσιλή

Η Αθηναΐς Νέγκα δημοσίευσε τον διάλογο που είχε στα social media με την δημοσιογράφο, Τίνα Μεσσαροπούλου, σχετικά με το αν κόβεται ή όχι η εκπομπή που πρόκειται να κάνει.

Η Νέγκα απάντησε στην Μεσσαροπούλου με χιουμοριστικά σχόλια και αυτό ενόχλησε την δημοσιογράφο. Σχεδόν όλες οι εκπομπές ασχολήθηκαν με το εν λόγω θέμα και η Αθηναΐς αποφάσισε να διαγράψει τις αναρτήσεις σχετικά με την Τίνα Μεσσαροπούλου από το προφίλ της στο instagram.
Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε στον αέρα του Happy Day για τον διάλογό της με την Αθηναΐδα Νέγκα: «Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί συνέβη όλο αυτό γιατί εγώ έπραξα αυτό που οφείλει να κάνει κάθε δημοσιογράφος. Έστειλα μήνυμα, πήρα την απάντηση, επανέλαβα αν πρέπει να πάρω τηλέφωνο, μου είπε «όχι, κόπηκα» και από εκεί και πέρα αρχίζει ένας διάλογος. Ένας συνήθης διάλογος με την Αθηναΐδα Νέγκα, γιατί πάντα είχε χιούμορ, εγώ τη συμπαθούσα πολύ και ήξερα ότι το χιούμορ της είναι ιδιαίτερο. Την θεωρούσα πάρα πολύ έξυπνη και ευφυή. Δεν υπήρξε κανένα μαλλιοτράβηγμα από τη δική μου την πλευρά και δεν θα δώσω το πάτημα να γίνει κάποιος είδηση, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική μου υπόσταση και υπόληψη. Δεν ξέρω αν διακωμωδούμε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ή άλλα ρεπορτάζ, το ρεπορτάζ, όποιο κι αν είναι αυτό, γίνεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Κατάλαβα ότι στο δεύτερο μέρος του μηνύματος κάνει πλάκα, αλλά άλλο κάνω πλάκα και άλλο δημοσιοποιώ προσωπικές συνομιλίες και άλλο τρολάρω…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts