Η πριγίκιπισσα Αικατερίνη και το Lifeline Hellas ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Αθηναίων

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη μαζί με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Αθηναίων κο Κώστα Μπακογιάννη για να τον ευχαριστήσουν για την υποστήριξη του στους σκοπούς του διεθνή ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών κα Κατερίνα Γκαγκάκη, η Επίτιμη Αντιπρόεδρος του Lifeline Δρ. Άντζη Μαργαρίτη-Andrews με τον γιο της και εγγονό της Πριγκίπισσας, Αλέξανδρο Andrews καθώς και ο κος Ανδρέας και η κα Αλεξάνδρα Παναγιώτου, δωρητές και μέλη του Δ.Σ. του Lifeline Hellas.

Ο Δήμος Αθηναίων προσέφερε την αιγίδα του στην φιλανθρωπική συναυλία της διασημότερης Jazz ορχήστρας του κόσμου, «Jazz at Lincoln Center», που έρχεται κατευθείαν από την καρδιά της Νέας Υόρκης για μία και μοναδική συναυλία με τίτλο “Songs we Love” – Τραγούδια που αγαπάμε, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο Ηρώδειο.

H εκδήλωση πραγματοποιείται με σκοπό την προσφορά θερμοκοιτίδων στο «Αττικόν» Νοσοκομείο. 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts