Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ανακατασκεύασε και εξόπλισε την Οδοντιατρική Κλινική Παίδων στη Σερβία

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ανακατασκεύασε πλήρως και εξόπλισε με έπιπλα και εξοπλισμό την παιδική οδοντιατρική κλινική στο Κέντρο Υγείας “St. George” στην Topola χάρις στην δωρεά 20.000 ευρώ της κυρίας Anka Jakšić Erne, από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ίδρυμα ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη.

«Αυτή η δωρεά ήταν απαραίτητη και χάρις στην κ. Anka Jakšić Erne και το Ίδρυμα της ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη πραγματοποιήθηκε. Η Οδοντιατρική Κλινική για παιδιά έχει τεθεί σε μια εντελώς νέα και λειτουργική κατάσταση που θα χρησιμοποιηθεί για τουλάχιστον 30 χρόνια» δήλωσε ο Δρ Jovica Žikić, διευθυντής του Κέντρου Υγείας.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την κ. Anka Jakšić Erne για τη μεγάλη γενναιοδωρία της και τη σύζυγό μου Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το ίδρυμά της για την ολοκλήρωση αυτής της υπέροχης οδοντιατρικής κλινικής για παιδιά. Αυτή η Οδοντιατρική Κλινική θα βοηθήσει τα παιδιά και τους ανθρώπους της Topola» δήλωσε ο διάδοχος πρίγκιπας Αλέξανδρος.

Αυτή η σημαντική δωρεά επιτρέπει στα παιδιά να έχουν καλή οδοντιατρική φροντίδα και να απολαμβάνουν ένα νέο και πιο ευχάριστο χώρο και εμπειρία όταν έρχονται στο οδοντιατρείο. Επίσης, θα είναι σημαντικά ευκολότερη και μεγαλύτερη υποστήριξη για τους γιατρούς και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας να εκτελούν καθημερινά καθήκοντα.

«Εκ μέρους του Ιδρύματος, θα ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη μου ευγνωμοσύνη στην κ. Anka Jakšić Erne για αυτή τη δωρεά και τη δέσμευσή της στο ανθρωπιστικό έργο που βοηθά τους ανθρώπους στη Σερβία για πολλά χρόνια. Ο σερβικός λαός μπορεί να είναι περήφανος για τα γενναιόδωρα άτομα της διασποράς, που δεν έχουν ξεχάσει την πατρίδα τους, ενδιαφέρονται και είναι πάντα εκεί για να υποστηρίξουν την ανθρωπιστική δράση του Ιδρύματός μου», δήλωσε η πριγκίπισσα Αικατερίνη.

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος του χρόνου της σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες και εργάζεται στην ανθρωπιστική βοήθεια. Είναι η προστάτιδα διαφόρων ανθρωπιστικών οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένης της ανθρωπιστικής οργάνωσης Lifeline.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts