Η συνεργασία έκπληξη του Χρυσοχοϊδη με τον Taraxia για το «Στα δίνω όλα»

Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης επιστρέφει δισκογραφικά με μια συνεργασία και ένα τραγούδι έκπληξη.

Ο λαϊκός τραγουδιστής κάνει την ανατροπή και ενώνει την φωνή και τις δυνάμεις του με τον Taraxia και σίγουρα το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει και το κοινό των δυο.

Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης με τη γνήσια λαϊκή φωνή, έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και ειδικά σε αυτό της Θεσσαλονίκης.

Το «Στα δίνω όλα» είναι ένα λαϊκό ανεβαστικό τραγούδι με RnB στοιχεία, του οποίου τη μουσική υπογράφει ο Βαγγέλης Βασιλείου και τους στίχους ο Γιώργος Κλεφτογιώργος και σηματοδοτεί την επιστροφή του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τους θαυμαστές του.

Στο video clip πρωταγωνιστεί η σέξι Ειρήνη Στεριανού που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM  όπου και κατάφερε να ξεχωρίσει. Το μοντέλο σε έναν ρόλο που δεν θα περάσει απαρατήρητος και θα συζητηθεί.

Η οπτικοποίηση του «Στα δίνω όλα» έγινε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Μπενιουδάκη σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής IMAGINE NATION.
Δείτε το video…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts