Η Φάρμα: Κάνει πρεμιέρα κι αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες

Η Φάρμα μέσα από υπέροχες φωτογραφίες.

«Η Φάρμα», που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 12 Μαρτίου, στις 21:00, και θα μας αποκαλύψει έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όπου η ανθρώπινη δύναμη αναμετράται με τη δύναμη της φύσης.

Οι Μιχάλης Ιατρόπουλος, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάσης Πάτρας, Σοφία Παυλίδου, Στράτος Τζώρτζογλου, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνος Μακρής, Βασίλης Μαντζουράνης, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη, Παναγιώτης Χατζόπουλος αφήνουν πίσω τις συνήθειες της πόλης και καλούνται να ζήσουν ως αγρότες. Μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, έρχονται αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά. Χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Μπορούν, άραγε, να επιβιώσουν χωρίς την «πολυτέλεια» της σύγχρονης ζωής;

Οι απαιτήσεις, όμως, δεν σταματούν εδώ. Οι παίκτες θα αγωνίζονται κάθε εβδομάδα όχι μόνο για την επιβίωσή τους, αλλά και για την παραμονή τους στη «Φάρμα» μέσα από καθοριστικές δοκιμασίες:

1 μεγάλη Αποστολή από τον Επιστάτη (ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ), με έπαθλο

1 Αγώνας Αρχηγίας

1 Quiz της Φάρμας

1 Αγώνας Ασυλίας

1 Παιχνίδι Επάθλου

Κάθε εβδομάδα, ένας παίκτης θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη «Φάρμα», μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης.

Δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες στο farma.today

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts