Η φορολογική δήλωση γίνεται πιο εύκολη, με τον Παρασκευά Φορολογά!

Έφτασε και φέτος η εποχή των φορολογικών δηλώσεων. Όπως κάθε χρόνο, η ανακοίνωση για το άνοιγμα της πλατφόρμας και την έναρξη των υποβολών προκαλεί σε πολλούς πονοκέφαλο.

Αυτή τη χρονιά κλείστε έγκαιρα το ραντεβού σας με το λογιστικό γραφείο του Παρασκευά Φορολογά από την ασφάλεια του σπιτιού σας και κάντε χωρίς άγχος την δήλωσή σας με μια μόνο κίνηση: κατεβάζοντας την εφαρμογή του Παρασκευά στο κινητό σας!



Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή: Κατεβάζετε την εφαρμογή στο κινητό σας, δημιουργείτε το προσωπικό σας προφίλ και ακολουθώντας μερικές πολύ απλές οδηγίες καταχωρείτε τις πληροφορίες που απαιτούνται για την δήλωσή σας. Στη συνέχεια επιλέγετε το πακέτο των υπηρεσιών που σας ταιριάζει και κάνετε ηλεκτρονικά την πληρωμή σας.

Αυτό ήταν! Ο Παρασκευάς θα λάβει τα στοιχεία σου, μαζί με την ομάδα του θα εξετάσουν τη δήλωσή σου  και μόνο αν δεν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα θα προχωρήσει στην υποβολή της.

Διαθέσιμο σε Play Store και AppStore, το ψηφιακό λογιστήριο του Παρασκευά Φορολογά -το πρώτο λογιστήριο αποκλειστικά για φυσικά πρόσωπα- είναι εδώ για να σας βοηθήσει να λύσετε κάθε σας φορολογικό πρόβλημα.

Κατεβάστε την εφαρμογή του Παρασκευά Φορολογά εδώ:

Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.betheres.paraskevas&hl=en_US&gl=US

iOS
https://apps.apple.com/gr/app/paraskevas/id1508760237?l=el&fbclid=IwAR3GIRZtNpYRGDv9EM77trBO7fUyu6T_nL2_DgWU9uA0LSCFkrtQMprjw5E

Ανακάλυψε περισσότερες πληροφορίες για τον Παρασκευά Φορολογά και τις υπηρεσίες του στο site του www.paraskevasforologas.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts