Η KRS Group στηρίζει την επιχείρησή σας, στην δύσκολη αυτή εποχή

Οι καιροί άλλαξαν και όλοι πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες που επιβάλλει η υγειονομική κρίση. Ειδικά οι επιχειρήσεις, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και δυσκολία στην προσαρμογή τους.

Ενδεικτικό παράδειγμα της κατάστασης είναι η μελέτη  που διεξήχθη πριν τον COVID-19- και από την οποία προέκυψε ότι οι εργαζόμενοι ξόδευαν περίπου 1,8 ώρες κάθε μέρα και συνολικά 9,3 ανά εβδομάδα, κατά μέσο όρο, αναζητώντας και συγκεντρώνοντας πληροφορίες. Με τις νέες συνθήκες, οι απαιτούμενες ώρες έχουν αυξηθεί κατά πολύ, χωρίς να μπορεί κανείς να το προσδιορίσει με ακρίβεια τη δεδομένη στιγμή.. 

 Στην KRS έχουμε εντοπίσει τη συγκεκριμένη ανάγκη κι έχουμε λύσει αυτό το πρόβλημα από το 2019, τη χρονιά που δημιουργήσαμε την mobile εφαρμογή KRS invoice. Μέσω του μοναδικού αυτού εργαλείου οι επιχειρήσεις μπορούν να αποθηκεύουν, να διακινούν και να αρχειοθετούν εύκολα και κυρίως άμεσα παραστατικά και έγγραφα τα οποία είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία τους, ενώ είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στο κινητό τους.

 Η KRS Group σας παρέχει υποστήριξη με τις υπηρεσίες που προσφέρει και το KRS invoice app είναι η ιδανική εφαρμογή για την επιχείρηση σας .

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts