Η Nόνη Δούνια στο Ινστιτούτο Αισθητικής και Κοσμετολογίας MIA Aesthetics® στο κέντρο της Αθήνας

Το εξειδικευμένο Ινστιτούτο Αισθητικής και Κοσμετολογίας MIA Aesthetics® επισκέφθηκε η Νόνη Δούνια, προκειμένου να ενημερωθεί για την πιο εξελιγμένη μέθοδο στο Μόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών που δεν είναι άλλη από την καινοτόμο εφαρμογή #MIA Black Diamond Blading.
Η Μία Χραμά αντικαθιστώντας την απλή λεπίδα με ειδική λεπίδα διαμαντιού συμπληρώνει την τελευταία πινελιά στον χώρο του Αισθητικού Μόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών και καλοσωρίζει τη Νόνη στον ξεχωριστό κόσμο του ”MIA Black Diamond”. Πλέον ο τρισδιάστατος σχηματισμός φρυδιού (τρίχα-τρίχα) έρχεται να ολοκληρωθεί  με την πιο αποτελεσματική εφαρμογή χαρίζοντας ανώδυνα το απόλυτο φυσικό αποτέλεσμα.

Η MIA Aesthetics® ιδρύθηκε το 2012 από την Ελληνογερμανίδα Μία Χραμά στο Wetzlar της Γερμανίας και μετράει στο ενεργητικό της συνεργασίες σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ελλάδα. Αποτελεί κορυφαία ανεξάρτητη εταιρεία στην Αισθητική και Κοσμετολογία με στοχευμένες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους κλάδους της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής και αφαίρεσης ρυτίδων προσώπου χωρίς νυστέρι, του Μόνιμου Μακιγιάζ (Αισθητικό & Ιατρικό), της Τοποθέτησης Εξτένσιον Βλεφαρίδων και της Αφαίρεσης Τατουάζ με τεχνολογία λέιζερ.
Παράλληλα εφαρμόζει αποκλειστικά τις τελευταίες επαγγελματικές μεθόδους Μόνιμου Μακιγιάζ, βασιζόμενη σε επιστημονικές, τεχνολογικές και ιατρικές γνώσεις και κατευθύνσεις όπως ο τρισιάστατος σχηματισμός  φρυδιών με διαμάντι, καθώς και την πιο εξελιγμένη μέθοδος βλεφαροπλαστικής και lifting χωρίς νυστέρι το PLASMA TREATMENT, για την οποία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πώλησης και εκμάθησης του μηχανήματος PlasM σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts