«Θέλει λιγάκι σεβασμό, υπάρχουν και παιδιά…» – Αδιανόητο κράξιμο για τα δημόσια φιλιά Μπισμίκη & Βανδή

Στο προσκήνιο έχει βρεθεί ο έρωτας της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, καθώς οι δύο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει απλώς ότι είναι μαζί, αλλά μοιράζονται και κοινές στιγμές τους συχνά με τον κόσμο.
Ο ηθοποιός συχνά επισκέπτεται τη Βανδή στο μαγαζί, που τραγουδάει, ωστόσο η κίνηση του πάει κοντά στη σκηνή και να τη φιλήσει, ενώ κρατούσε και ένα τσιγάρο σε κλειστό χώρο έφερε τα πάνω κάτω.

«Το τραγούδι που θα της αφιέρωνα είναι «Να μ’ αγαπάς» του Παύλου Σιδηρόπουλου. Η Δέσποινα για μένα είναι ένας άνθρωπος που έχω ένα… ανυπόφορο μέσα μου, έχω την αγωνία μου πολλά χρόνια τώρα και ίσως αυτή η αγωνία είναι που με κάνει και δημιουργώ αυτό το ανυπόφορο. Όταν είμαι μαζί της και η Δέσποινα είναι δίπλα μου, γίνεται έτσι μια γέφυρα ψυχική και αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου, μαλακώνει, σβήνει», είχε πει ο Βασίλης Μπισμπίκης για το κορίτσι του.
Οι δηλώσεις του Αργύρη Παπαργυρόπουλου για τη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή
Όλα τα παραπάνω λοιπόν, σχετικά με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στα μαγαζιά, αλλά και σχετικά με τη σχέση Βασίλη και Δέσποινας μίλησε την Κυριακή 29/1 στο Γειά σου ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο επιχειρηματίας, που γνωρίζει όσο κανείς άλλος την Αθήνα τη νύχτα.

«Εγώ ειλικρινά έχω καταβάλει τεράστιες προσπάθειες να βρω τρόπο να το λύσουμε αυτό. Δεν λύνεται το τσιγάρο. Όσο υπάρχουν κέντρα διασκέδασης θα καπνίζει ο κόσμος μέσα. Δεν έκαναν και κανένα έγκλημα, ένα τσιγάρο άναψαν.

Εγώ έχω τις αντιρρήσεις μου σε ορισμένα πράγματα. Μέχρι ένα σημείο επιτρέπεται. Όταν είσαι κριτής σε μια εκπομπή και έχεις και κάποια παιδιά μεγάλα, θέλει κάποιο σεβασμό αυτό το πράγμα. Ο Βοσκόπουλος μου λέει μια φορά: με τρώει το κεφάλι μου. «Ε ξύσου» του λέω εγώ. «Τρελός είσαι; Με βλέπουν όλοι» μου λέει. Ήξερε ότι είναι ο Βοσκόπουλος και προστάτευε τον εαυτό του», είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts