«Θα έχουμε δράματα στα επόμενα επεισόδια, θα γίνει χαμός» λέει για τον Σασμό ο Δημήτρης Λάλος

Σασμός: Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype το πρωί της Τετάρτης 17/5 ο Δημήτρης Λάλος.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο του στον Σασμό, αλλά και για την απόφαση των σκηνοθετών αλλά και των ηθοποιών, η σειρά να συνεχιστεί και για 3 χρόνια.

«Μια επιτυχημένη σειρά όπως είναι ο Σασμός, δεν μπορούμε παρά να στο στηρίξουμε και να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό διότι το αγαπήσαμε αλλά και ο κόσμος μας αγάπησε μέσα από αυτό. Εδώ πέρα έχουμε γίνει όλη μια οικογένεια και μαζί με όλη την Ελλάδα κάνουμε κάτι που θα αφήσει ιστορία. Αυτό δεν θα μπορούσαμε να μην το στηρίξουμε και να μην συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά μαζί του και όχι μόνο να μην κάνει κοιλιά, αλλά να είναι ακόμα πιο συναρπαστικό», είπε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος.

Viral Είδηση: Δημήτρης Αλεξανδρής: Ο Σασμός, η οικογένειά του και η αποχή από τα social media

«Στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε δράματα πολλά. Κάθε μέρα διαβάζουμε τα επεισόδια και ανυπομονούμε για το επόμενο. Το παρακολουθούμε και εμείς σαν θεατές. Θα γίνει χαμός. Στα τελευταία επεισόδιο μου έχει δοθεί η ευκαιρία να παίξω καταστάσεις που ούτε θα τις ονειρευόμουν ποτέ ότι θα τις περπατήσω στην τηλεόραση. Θεωρώ ευλογία να μπορεί ένας ηθοποιός να παίξεις αυτές τις καταστάσεις», κατέληξε ο Δημήτρης Λάλος.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο Δημήτρης Λάλος για τη σειρά Σασμός στο Happy Day:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts