Φανερά εκνευρισμένη η Ντόρα Κουτροκόη μετά την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ – Τι είπε στους δημοσιογράφους

Μόλις είχε υπογράψει την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ η Ντόρα Κουτροκόη όταν μίλησε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν για να μιλήσουν μαζί της μετά το απίστευτο παρασκήνιο που εξελίχθηκε τις τελευταίες μέρες με την απομάκρυνσή της από την εκπομπή Σήμερα.

Η Ντόρα Κουτροκόη φανερά εκνευρισμένη για όλες αυτές τις εξελίξεις εν μέσω τηλεοπτικής σεζόν, όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε την ίδια επιλογή όταν ούσα στο Open της έγινε πρόταση από τον ΣΚΑΪ και τη δέχτηκε, τόνισε ότι εκ του αποτελέσματος καταλαβαίνει ότι δεν θα έπρεπε να είχε κάνει μία τέτοια κίνηση.

Όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο που αντέδρασαν απέναντί της ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος με όλες αυτές τις εξελίξεις, η δημοσιογράφος δεν έκρυψε ότι περίμενε περισσότερη στήριξη από τους συνεργάτες της.

Κάτι που σχολίασε μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Τσολάκη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εγώ διαβάζοντας τις δηλώσεις της από πίσω, στη δεύτερη ανάγνωση, βλέπω πολλά πράγματα. Ξέρουμε ότι τα κανάλια είναι επιχειρήσεις κι εμείς που το ‘χουμε ζήσει από μέσα σκληρές, άδικες συμπεριφορές. Αν κάποιος δεν τις έχει ζήσει, είναι τυχερός… Λες η διοίκηση, ο σταθμός είναι κάτι απρόσωπο, κάποιος πήρε αυτή την απόφαση, γιατί όλοι είμαστε αναλώσιμοι σε αυτή τη δουλειά. Εμένα αυτό που μου κάνει αρνητική αίσθηση είναι το αντίο αυτών των δύο ανθρώπων… Είναι κρίμα και άδικο για την πορεία της, τα χρόνια της και την αξία της να συζητάμε αν είναι γυναίκα ή άντρας. Όταν εγώ την ακούω να λέει ότι δεν ήθελα να χαιρετήσω κανέναν, παρά μόνο τα κορίτσια που με βάφουν και με χτενίζουν, αυτό φανερώνει ένα συνολικά κακό κλίμα που υπήρχε».

Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα συνέβησαν με πρωταγωνίστρια την Ντόρα Κουτροκόη:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts