Θύμα ληστείας η μητέρα του Αλέξανδρου Αγλούπα

Άγνωστοι δράστες, σύμφωνα με την καταγγελία της Τούλας Αγγλούπα στην Αστυνομία, λήστεψαν στο σπίτι της, στην περιοχή της Βούλας (04/12-19.30) .

Είναι η δεύτερη φορά για την Τούλα Αγγλούπα που βρίσκεται αντιμέτωπη με κακοποιούς. Ήταν Φεβρουάριος του 2014, όταν, μητέρα του Αλέξανδρου Αγγλούπα, επέστρεφε σπίτι της με την οικιακή βοηθό από το Αεροδρόμιο των Σπάτων. Θα ταξίδευαν στην Ιταλία αλλά, έχασαν την πτήση, κι επέστρεψαν στο σπίτι της Βούλας  και θα ταξίδευαν τις επόμενες ημέρες και οι δύο γυναίκες, βρέθηκα αντιμέτωπες με κουκουλοφόρους δράστες, οι οποίοι εισέβαλλαν στο σπίτι. Επιτέθηκαν, και χτύπησαν της Τούλας Αγγλούπα ενώ παρέμεινε δεσμευμένη μέχρι την επόμενη ημέρα το πρωί όταν ο Αλέξανδρος Αγγλούπας επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τη μητέρα του αιμόφυρτη, τη μετέφερε στο Νοσοκομείο και κατήγγειλε στην Αστυνομία την κλοπή ποσού ύψους #€400.000 και κοσμήματα αξίας #€1 εκτ.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας, είχαν εκφράσει την εικασία οι δράστες να παρακολουθούσαν τον Αλέξανδρο Αγγλούπα ώστε σε ώρα που απουσίαζαν οι ένοικοι να εισβάλλουν στο σπίτι και να προχωρήσουν στην κλοπή.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts