Ιφιγένεια Τζόλα: «Είναι μεγάλο ψέμα αυτό που έχει γραφτεί για εμένα…»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα “OnTime” έδωσε η Ιφιγένεια Τζόλα.

Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega “Γη της Ελιάς”, μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media και τις προτάσεις γάμου που της έχουν κάνει.

Ακόμη, η Ιφιγένεια Τζόλα απάντησε και στις φήμες που τη θέλουν να έχει περάσει νευρική ανορεξία.

Ασχολείσαι με τα social media. Σου στέλνουν ερωτικά μηνύματα;

Ναι, μου στέλνουν ερωτικά μηνύματα και κάποιες φορές συμβαίνει να σχετίζονται με τη σειρά, δηλαδή, όταν είχα τσακωθεί με τον Φίλιππο, πήρα πολλά. Μου έγραφαν “παράτησέ τον αυτόν και έλα σε μένα” (γέλια).

Σου έχει συμβεί να σου στείλουν κάποιο ακραίο μήνυμα ή γυμνές φωτογραφίες;

Ναι, έχει συμβεί να μου στείλουν και πιο… περίεργα μηνύματα.

Σου έχουν κάνει προτάσεις γάμου με μηνύματα;

Ναι, έχω λάβει και τέτοια μηνύματα (γέλια). Συνήθως απαντάω με χιούμορ και γράφω: “Σε πρόλαβε άλλος”.

Είχε γραφτεί ότι είσαι τόσο αδύνατη – μόλις 47 κιλά με 1.67 ύψος – γιατί πέρασες νευρική ανορεξία.

Η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει κακοπροαίρετα σχόλια κι έχει γραφτεί αυτό. Είναι μεγάλο ψέμα. Έτσι είναι ο σωματότυπός μου. Μια χαρά είμαι και τρώω πολύ. Αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο τηλεοπτικός μου μπαμπάς, Πασχάλης Τσαρούχας, γιατί τρώω περισσότερο από εκείνον αλλά δεν παχαίνω.

Εγώ αυτό που θέλω να πω σε αυτούς που πραγματικά ανησυχούν και δεν τα κάνουν αυτά τα σχόλια κακοπροαίρετα είναι ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαι υγιέστατη και τρώω, με το φαγητό έχω πολύ καλή σχέση, οπότε δεν θα στερηθώ κάτι που το θέλω. Ο καθένας έχει τον σωματότυπό του αλλά δε βρίσκω τον λόγο να καθόμαστε να συζητάμε για τα κιλά κάποιου. Δε μπορώ να απολογούμαι γιατί το “σκαρί” μου είναι αυτό.

Αυτά τα ψευδή δημοσιεύματα περί δήθεν νευρικής ανορεξίας τα βρίσκω τραγικά, όχι μόνο γιατί είμαι υγιής αλλά διότι μπορεί κορίτσια που είναι στα δικά μου κιλά και υγιέστατα να επηρεάστηκαν αρνητικά.

Πηγή φωτό: Fthis

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts