Ιός κακογουστιάς; Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η επιλογή Μενεγάκη-Καινούργιου

Είναι πλέον δεδομένο και δεν χρειάζεται να το ξαναγράψουμε πως όποιο προϊόν είναι ακριβό ή είναι κομμάτι γνωστής εταιρίας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και ωραίο. Στις ξανθιές παρουσιάστριες του Alpha και του Έψιλον, Ελένη Μενεγάκη και Κατερίνα Καινούργιου πάντως, κάτι περίεργο συνέβη. Δεν εξηγείται διαφορετικά πως επέλεξαν και οι δύο να φορέσουν την ίδια περίοδο αυτά τα απαίσια παπούτσια, την ίδια στιγμή που και οι δυο τους φημίζονται για το στιλ τους.  Είναι μεν παπούτσια γνωστής εταιρίας αλλά το γεγονός πως τους τα δίνουν για να τα προωθήσουν μέσα από τις εκπομπές τους δεν σημαίνει πως είναι και ωραία ή πως τους ταιριάζουν.

Όσο ωραία ντυμένες και να ήταν και οι δύο, το παπούτσι κατάφερε να καταστρέψει όλη τους την εμφάνιση. Και είναι απολύτως λογικό. Δεν είναι ότι δεν άρεσαν σε εμάς αλλά δεν άρεσαν και στον κόσμο. Τα σχόλια ήταν αρνητικά σε σημείο που απορούμε πως δεν έχουν μπει στη διαδικασία να τα σβήσουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τις κράζουν επειδή φόρεσαν το ίδιο κομμάτι, αλλά επειδή δεν τους άρεσε η επιλογή.

Κρίμα! Πάντως φέτος τα Χριστούγεννα που θα είναι καλεσμένη της Ελένης η Κατερίνα, μπορούν να φορέσουν αυτά τα παπούτσια, η μία σε άσπρο η άλλη σε μαύρο, να γελάσουμε λίγο.

Δείτε σχετικές εικόνες:

menegaki

nakken

%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%ba%ce%b7

sxolia1 sxolia3

eleni

 

Διαβάστε επίσης:

Καλή μου ψευτοcelebrity, κάντο όπως η Kim, άλλωστε δεν θα γίνεις ποτέ!

 

Κάντε μας like στο Facebook!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts