Καστοριά: Το κελί-φρούριο του ειδικού φρουρού και το πάθος για τα τυχερά παιχνίδια

Σε «αποστειρωμένο» περιβάλλον στις φυλακές Φελιού στα Γρεβενά οδηγήθηκε τη Δευτέρα ο 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά. Οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές έκριναν ότι συντρέχουν λόγοι αυξημένων μέτρων ασφαλείας, υπό το φόβο επίθεσης μέσα στις φυλακές κατά του αστυνομικού, ο οποίος το καλοκαίρι του 2014 είχε πυροβολήσει τον αρχηγό του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκο Μαζιώτη. Για το λόγο αυτόν έχουν δοθεί εντολές αυξημένης επιτήρησης του κελιού του. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, μετά από την μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή, η οποία διήρκησε περίπου πέντε ώρες, ο 30χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος. Τόσο κατά την έλευσή του στο δικαστικό μέγαρο όσο και κατά τη μεταγωγή του τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. (…)

Ο αστυνομικός επιμένει ότι το κίνητρό του ήταν η ληστεία λόγω οικονομικών προβλημάτων. Πληροφορίες από το συναδελφικό του περιβάλλον, αναφέρουν ότι ο 30χρονος συνήθιζε να παίζει τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας κάρτες τις οποίες ενδεχομένως είχε υπερχρεώσει. Μάλιστα αναφέρεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο δράστης είχε καταγγείλει ότι κάποιος είχε χακάρει την κάρτα του και έκανε αγορές ερήμην, κάτι που τελικά δεν αποδείχθηκε.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα μήπως θα πρέπει να σταματήσεις να φουσκώνεις τα χείλη σου;

Όχι μόνο η Σάρα αλλά&οι δίδυμες των μαχητών έχουν διάσημο μπαμπά!

Όταν η Σάρα του Survivor έπαιξε στο “Daddy Cool” του ANT1

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts