Κουκλοθεατρική παράστασταση «Η σπασμένη κούκλα»

Διασκευή του γνωστού θεατρικού έργου του Μπ. Μπρεχτ «Ο Κύκλος με την Κιμωλία»

ΚΕΙΜΕΝΟ- ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:ΕΛΛΗ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ – ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ –
ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΛΛΗ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑΣ – ΣΚΗΝΙΚΩΝ :
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΙΝΗΣΗ – ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΚΟΥΚΛΑΣ:
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: ΛΟΡΝΑ ΚΟΥΤΣΗ
ΦΩΤΙΣΜΟΙ – ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΝΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:

Δύο μικρά κορίτσια, η Σμαράγδα κι η Νεφέλη, μένουν σε διπλανά σπίτια. Προέρχονται από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Η Σμαράγδα μένει με την οικογένειά της σ’ ένα πλούσιο, πέτρινο αρχοντικό και η Νεφέλη σ’ ένα φτωχικό σπιτάκι. Αυτά τα δύο κορίτσια έχουν μάθει σ’ ένα διαφορετικό τρόπο ζωής. Η σύγκρουση μεταξύ τους έρχεται όταν αποφασίζουν να διεκδικήσουν μια κούκλα… μια κούκλα χαλασμένη και σκισμένη… Στην ιστορία επίσης εμπλέκονται ένας γιατρός-τσαγκάρης, ένα κουνέλι, μία πάπια κι ένας… παλιατζής, ο οποίος καλείται να δώσει μια πολύ δύσκολη λύση: ένα πείραμα για να μάθουμε σε ποιον ανήκει αυτή η κούκλα… Ποιά είναι λοιπόν η πραγματική μητέρα της κούκλας; Εκείνη που της ανήκει η κούκλα τυπικά ή εκείνη που τη φροντίζει και την αγαπά αληθινά; Η λύση θα δοθεί επί σκηνής!… Μία τρυφερή, όμορφη ιστορία για τα παιχνίδια μας και για το πόσο τα αγαπάμε…
 
Διάρκεια: 60’

Κατάλληλο για παιδιά από 2 έως 8 χρονών.
Παραστάσεις: Από 29 Ιανουαρίου μέχρι 9 Απριλίου 2017.

Κάθε Κυριακή 17.00′ μ.μ. και για έκτακτες προγραμματισμένες παραστάσεις εντός κι εκτός θεάτρου.


Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ. Με το κουπόνι 4 ευρώ (50% έκπτωση).

 Video trailer:

 
Παιδικά πάρτι


Στο άνετο και κομψό φουαγιέ του θεάτρου μας – ειδικά διαμορφωμένο – μπορείτε να διοργανώσετε μετά την παράσταση  το πάρτυ γενεθλίων ή τη γιορτή του παιδιού σας ή οποιαδήποτε άλλη εορταστική εκδήλωση. Με την αγορά 20 εισιτηρίων και άνω στην εκπτωτική τιμή των 2 ευρώ επιπλέον το άτομο  σας παρέχεται ο χώρος του φουαγιέ για το πάρτι του παιδιού σας, μαζί με μουσική, dj, χορό, θεατρικό παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις (για την τούρτα και το μπουφέ θα πρέπει να προνοήσετε εσείς, με φαγητό ή σνακς που θα φέρετε από το σπίτι ή με catering της επιλογής σας. (Κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να σας προτείνουμε συνεργαζόμενα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής ή catering με ειδικές εκπτώσεις για τους πελάτες μας.) Μια μοναδική και πρωτότυπη πρόταση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!!!

Πάρκινγκ πλησίον θεάτρου με ειδική τιμή 5 ευρώ για τους θεατές της παράστασης.

spasmenikoukla

spasmenikoukla3

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts