Κόκκινο Ποτάμι: Αποθεώθηκε από τους τηλεθεατές η Αναστασία Παντούση

Κόκκινο Ποτάμι: Στο σημερινό επεισόδιο (9/10) παρακολουθήσαμε την Αναστασία Παντούση να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας ως Ιφιγένεια Νικολαΐδη, με τους τηλεθεατές να την καταχειροκροτούν.

Η αγαπημένη σειρά ξεκίνησε και πάλι ήδη από την περασμένη εβδομάδα και το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα, μιας και οι εξελίξεις είναι φρικτές και οι εικόνες πολύ δυνατές.

Στο σημερινό επεισόδιο από το “Κόκκινο Ποτάμι” παρακολουθήσαμε μια συγκλονιστική σκηνή με την Αναστασία Παντούση, η οποία και υποδύεται τον ρόλο της Ιφιγένειας Νικολαΐδη, να εξιστορεί στον γιατρό που έχει αναλάβει την παρακολούθηση του μικρού Μιλτιάδη την ιστορία της με τον Μίλτο. Η ίδια συγκινημένη περιέγραψε στον γιατρό όλα όσα πέρασαν με τον Μίλτο, ο οποίος αν και εκείνη το αγνοεί, είναι πλέον νεκρός, παρόλο που ο Κερέμ προσπάθησε να τον βοηθήσει να ξεφύγει από τις πορείες.

”Τον αντρα μου τον επιασαν οι Τουρκοι καθως μπαιναμε στο πλοιο. Παραδοθηκε μονος του για να σωσει εμενα και το παιδι. Δεν ξερω που πηγε αλλα ξέρω ότι ζει…” είπε χαρακτηριστικά η Ιφιγένεια, με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν την ερμηνεία της και να τονίζουν ότι η Αναστασία Παντούση έχει δώσει όλο της το συναίσθημα σε αυτήν την σειρά.

Διαβάστε μερικά tweets για την Αναστασία Παντούση στο Κόκκινο ποτάμι:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts