Το Κόκκινο Ποτάμι (18/2): Με το όπλο στα χέρια και τα δάχτυλα στη σκανδάλη – Βάφεται με αίμα η Ιφιγένεια;

Η τρίτη σεζόν για το Κόκκινο Ποτάμι στο κανάλι του OPEN έχει ήδη βγει στον αέρα και το Σάββατο 18/2 έρχεται νέο επεισόδιο. Σε αυτό, στο καφέ αμάν ο Νίκος, ο Εμίρ, ο Φώτης και ο Λουκάς κλέβουν την Ανθή, ενώ η Ιφιγένεια με τον Δημοσθένη δεν καταφέρνουν να ξεφύγουν.

Τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα 18/2 στο Κόκκινο Ποτάμι

Η Ιφιγένεια προσπαθεί να σκοτώσει και τον Μουτασερίφη, αλλά καταλαβαίνει ότι δεν είναι δολοφόνος. Στη συνέχεια μαζί με τον Δημοσθένη προσπαθούν να ξεφύγουν. Την ίδια ώρα το μπουλούκι του Οσμάν βρίσκεται αντιμέτωπος με τους αντάρτες, που ελευθερώνουν τους αιχμαλώτους και ο Νικολαΐδης μαθαίνει ότι η Ιφιγένεια ήταν εκεί. Χαίρεται γιατί η κόρη του ζει και στόχος του είναι να τη βρει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Αγγελική παίρνει τη θέση του Χριστοδούλου, πηγαίνει στο Καραμπουρνάκι και διαπιστώνει ότι οι καταγγελίες του Δημοσθένη είχαν βάση.

Τα ευχάριστα νέα

Ο Λουκάς και ανακοινώνει τον θάνατο του πατέρα της Ανθής. Στην Τραπεζούντα ο Λάζος μαθαίνει ότι η Μάρθα, η γυναίκα του, είναι ζωντανή. Στο καφέ αμάν ο Νίκος, ο Εμίρ, ο Φώτης και ο Λουκάς καταφέρνουν τελικά να «κλέψουν» την Ανθή από τον Σίμο. Ενώ περιμένουν το καΐκι για Τραπεζούντα, η Ιφιγένεια μιλάει στον Δημοσθένη για τον Αλή. Δύο χωροφύλακες τους αιχμαλωτίζουν και τους οδηγούν στον Μουτασερίφη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts