Κώστας Βουτσάς: Αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας

Ο Κώστας Βουτσάς είναι γεννημένος στις 31 Δεκεμβρίου και φέτος θα γίνει 88 χρονών.

Ο ηθοποιός δίνει τη συμβουλή του στους νέους και αποκαλύπτει το δικό του μυστικό για μακροζωία.

«Για μένα τα Χριστούγεννα ήταν πάντα οικογενειακές γιορτές. Ωστόσο, απ’ όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, τα   περνούσα στο θέατρο, αφού είχα μ ε παραστάσεις. Αμέσως μετά γυρνούσα στο σπίτι γιο να γιορτάσω με την οικογένεια την αλλαγή του χρόνου ο πατέρας, η μητέρα, τα δύο αδέρφια μου κι εγώ. Είμαι γεννημένος 31 Δεκέμβρη, άρα για το σπίτι μας ήταν διπλή χαρά. Παραμονές Πρωτοχρονιάς η .μητέρα μου μαγείρευε όλη τη μέρα για να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου. Έκανε κούρκο» είπε στο people και συνέχισε:

«Ο κούρκος είναι η μεγάλη γαλοπούλα στα τουρκικά. Τη λέγαμε έτσι γιατί οι γονείς μου ήρθαν διωγμένοι από την Τουρκία στη Θεσσαλονίκη. Τότε λοιπόν μέναμε σ’ ένα υπόγειο στην πλατεία Δικαστηρίων και ήμασταν πάμφτωχοι. Ο πατέρας μου δούλευε όλη τη μέρα ως εργοδηγός σε μια εταιρεία που ονομαζόταν ΒΙΟ και επέστρεφε κι εκείνος αργά το βράδυ, για να υποδεχτούμε όλοι μαζί το νέο χρόνο. Θυμάμαι, στο εορταστικό τραπέζι είχαμε επίσης ένα μεγάλο ταψί γεμάτο φρούτα που έφερνε ερχόμενος ο πατέρας μου. Βάζαμε τη μικρή μου αδερφούλα μέσα σε αυτό το ταψί, της ρίχναμε αμύγδαλα και στραγάλια και τραγουδούσαμε όλοι μαζί χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Αυτό ήταν το παιχνίδι μας, αφού λεφτά για δώρα δεν υπήρχαν. Τώρα, στις 31 Δεκέμβρη θα γίνω 88 χρόνων και αντί για ευχή για το νέο χρόνο, θέλω να δώσω μια συμβουλή στους νέους: Αν έφτασα τα τόσα χρόνια -και σκοπεύω να ζήσω άλλο τόσα- είναι γιατί ποτέ δεν κάπνισα, ποτέ δεν ήπιο, ποτέ δεν έπαιξα τζόγο. Το μόνο μου πάθος ήταν οι γυναίκες!»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts