Κώστας Δόξας: «Επιστρέφει» δημοσιοποιώντας δικόγραφα από τον «πόλεμο» με την πρώην σύζυγό του

Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη μέρους της μήνυσης που έχει καταθέσει η Μαρία Δεληθανάση εναντίον του πρώην συζύγου της Κώστα Δόξα, οι εξελίξεις υπήρξαν ραγδαίες, κυρίως στη ζωή του τραγουδιστή ο οποίος πλέον είναι και εκτός YFSF στο οποίο συμμετείχε.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αρνείται τα πάντα σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες που του προσάπτει η πρώην σύζυγός του, “ξαναχτυπά”, δημοσιεύοντας αυτή τη φορά δικόγραφα από αποφάσεις, όπως ισχυρίζεται- του δικαστηρίου με τη μέχρι τώρα δικαστική τους διαμάχη.

Σε μια από τις, όπως υποστηρίζει, αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης που δημοσιοποίησε ο τραγουδιστής, ο ίδιος έχει υπογραμμίσει το σημείο που αναφέρει πως ο ίδιος είχε πέσει θύμα βίαιης συμπεριφοράς από τη Μαρία Δεληθανάση.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στο δικόγραφο:

«Όμως οι καβγάδες και οι τσακωμοί ήταν συνεχείς ακόμη και μπροστά στο τέκνο τους, η οποία τον απειλούσε ότι θα πάρει το παιδί και θα φύγει για τη Θεσσαλονίκη, μάλιστα μία φορά τον χτύπησε με κλωτσιά και του δημιούργησε σωματική βλάβη στη βουβωνική χώρα.

Δεν πιθανολογήθηκε όμως ότι ο καθ’ ου ασκούσε σωματική βία στη σύζυγό του, όπως αβάσιμα κατέθεσε ο μάρτυράς της στο ακροατήριο του Δικαστηρίου, το οποίο ουδόλως επιβεβαίωσε η ίδια κατά την ανωμοτί εξέτασή της στο ακροατήριο.

Ο καθ’ ου, ο οποίος είχε αγανακτήσει με την ως άνω αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της συζύγου του, αλλά και λόγω του άγχους του και της πίεσης από την εργασία του, αρκετές φορές της έλεγε ότι πλέον δεν την θέλει και ότι δεν την αντέχει, επιτείνοντας έτσι την ανασφάλειά της».
Tη συγκεκριμένη ανάρτησή του συνόδευε το εξής μήνυμά του στο οποίο αναφέρει και την κόρη που έχουν αποκτήσει, τη μικρή Σοφία. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής έγραψε:

«Κατηγορίες – δικαστικές αποφάσεις. Δύο μέχρι τώρα από το 2019, με στοιχεία και μάρτυρες, οι περισσότεροι αυτόπτες ακόμα και στον δήθεν ξυλοδαρμό σε εγκυμοσύνη!! Και συνεχίζουμε.. Αυτή είναι η αλήθεια, άσχετα από τον τρ;oπο και χρόνο που επελέγη να δημοσιοποιηθεί μόνο η μια πλευρά. Θα παλέψω για την υπόληψή μου… και για σένα Σοφία μου».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts