Κώστας Νικούλι: Τα καυτά φιλιά του Πετρή από τον Σασμό με την Κατερίνα Μαούτσου από το Μαύρο Ρόδο

Ο Κώστας Νικούλι γνώρισε τεράστια επιτυχία μέσα από τον ρόλο του Πετρή στη δημοφιλή σειρά Σασμός.
Ο ταλαντούχος ηθοποιός δείχνει να απολαμβάνει την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική του ζωή, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, την επίσης ηθοποιό Κατερίνα Μαούτσου!
Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό και μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Κώστας Νικούλι εδώ και αρκετούς μήνες ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα, ο ίδιος είχε δηλώσει:

«Είμαι σε μια φάση που τρέχω αρκετά, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Βρίσκομαι με ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ. Έχει ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μου. Εδώ και έξι μήνες συζώ με την κοπέλα μου. Είναι πολύ ωραία που συγκατοικούμε. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω».

Η Κατερίνα που του έχει κλέψει την καρδιά, είναι 35 χρονών, και είναι απόφοιτη της Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, αλλά και του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Aθηνών.

Όπως έχει παραδεχτεί ο Κώστας Νικούλι, η Κατερίνα δεν τού χαρίζεται και μάλιστα την περίοδο που τον βλέπαμε σχεδόν καθημερινά στον Σασμό, εκείνη σχολίαζε κάθε του σκηνή. «Παρακολουθούμε μαζί τη σειρά. Την ώρα που τη βλέπουμε, μου κάνει παρατηρήσεις», είχε παραδεχτεί τότε ο Κώστας Νικούλι.

Το ζευγάρι εθεάθη σε βραδινή του έξοδο όπου έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένο. Οι δυο τους ήταν αχώριστοι και δεν δίστασαν, παρά την παρουσία φωτογραφικών φακών να ανταλλάσσουν συνεχώς καυτά φιλιά αδιαφορώντας για τα φωτογραφικά φλας.

Η Κατερίνα Μαούτσου φέτος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Mega Μαύρο Ρόδο και μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη γι΄αυτό:

«Υποδύομαι την τραγουδίστρια του μαγαζιού του Θέμη που έχει σχέση με τον γιο του», ανέφερε η Κατερίνα Μαούτσου για τον ρόλο της.

Πηγή φωτό: gossiptv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts