Λαμπερό Christmas Live Stage στο ATHENS METRO MALL με τον Ηλία Βρεττό και τη Χριστίνα Σάλτη

Στη σκηνή του Christmas Live Stage του ATHENS METRO MALL ανέβηκαν ο Ηλίας Βρεττός και η Χριστίνα Σάλτη και ξεσήκωσαν με τις επιτυχίες τους το κοινό που είχε την ευκαιρία να τους απολαύσει live σε μια μοναδική συναυλία.

Το αγαπημένο εμπορικό των Νοτίων Προαστίων, μας καλεί και φέτος να μπούμε στο κλίμα των Χριστουγέννων σε ένα υπέροχα στολισμένο και γιορτινό σκηνικό! Μικροί και Μεγάλοι, ζήστε τη χαρά των γιορτών στο ATHENS METRO MALL και απολαύστε μοναδικές στιγμές shopping με πρωτότυπες επιλογές από 95 καταστήματα επώνυμων brands καθώς και ατελείωτη διασκέδαση, μέσα από τη μουσική σκηνή του Christmas Live Stage!

Τα Christmas Live Stages του Athens Metro Mall ξεκινούν στις 20.00 και έχουν ελεύθερη είσοδο, αλλά η διασκέδαση ξεκινά μελωδικά από τις 18.00 με τις live αναμεταδώσεις του αγαπημένου ραδιοφωνικού σταθμού 92.3 Λάμψη FM μέσα από τις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου, σε άμεση επαφή με το κοινό. 

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL 

Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί τη απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του, 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts