Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η ηλικία, το MasterChef και ο έρωτας με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου

Οι δικοί του άνθρωποι αλλά και όσοι θέλουν να τον προσεγγίσουν με μεγαλύτερη οικειότητα χωρίς πολλές κουβέντες, τον αποκαλούν θείο Λεωνίδα. Για τους υπόλοιπους είναι ο αγαπημένος Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο γνωστός σεφ, ο οποίος εκτός από ξεχωριστή φυσιογνωμία στο MasterChef και λατρεμένος κριτής του ριάλιτι μαγειρικής, είναι και πολύ αγαπητός στο ευρύ κοινό. Θες οι πλάκες του, τα αστεία του, το χαρακτηριστικό σήκωμα του φρυδιού του κάθε φορά που σκέφτεται κάτι ή θέλει να περάσει… μήνυμα, τον έχουν κάνει πολύ προσιτό στο τηλεοπτικό κοινό που τον θεωρούν έναν από τους τρεις κύριους λόγους που παρακολουθούν το MasterChef. Οι άλλοι δύο φυσικά είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης…

Πόσα γνωρίζετε όμως για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο οποίος κατάφερε από τα χαμηλά να φτάσει στα ψηλά και από τα λίγα στα πολλά;

Ο Λεωνίδας λοιπόν τον περασμένο Οκτώβριο σαραντάρισε αλλά φαίνεται πως το “40” είναι απλά ένας αριθμός για τον ίδιο ο οποίος έχει βρει το νόημα της δικής του ζωής.

Το τρίπτυχο των αδυναμιών του εξαντλείται στα εξής: μαγειρική, μουσική, τετράποδοι φίλοι. Η δουλειά του είναι το πάθος του, όμως λατρεύει και τη μουσική και γι’ αυτό διατηρεί τον δικό του ραδιοφωνικό σταθμό διαδικτυακά, τον Samano Radio. Όσο για τα σκυλάκια και τα γατάκια που θα συναντήσει ακόμα και στον δρόμο; Πάντα έχει μία αγκαλιά για όλα τους…

Με καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας και έχοντας μεγάλη αγάπη για τις κουζίνες του κόσμου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκίνησε το ταξίδι του στη μαγειρικής στο εστιατόριο Semiramis που διατηρούσε ο Γιάννης Λουκάκος και ο οποίος είναι ο “μαγειρικός μπαμπάς” του όπως τον αποκαλεί, παρ’ όλο που ο ίδιος ο Λεωνίδας δεν ολοκλήρωσε ποτέ τη σχολή μαγειρικής όπου ξεκίνησε να φοιτά.

Έμεινε για λίγα χρόνια στο Λονδίνο και μαθήτευσε δίπλα σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, τον σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ δουλεύοντας στο εστιατόριό του. Ο Κουτσόπουλος έχει και αστέρι michellen το οποίο κατέκτησε μαζί με τον Jerom Seres. Η εμπλοκή του με το MasterChef ξεκίνησε όταν άρχισε να εργάζεται στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρότζεκτ ως Food and Beverage Manager. Από το 2018 πήρε τον ρόλο του κριτή, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και από τότε ήρθε και η αναγνώριση.

Λατρεύει τον Πανιώνιο, πήγαινε από μικρός στο γήπεδο μαζί με τον αδελφό του Γιάννη και έχει πέσει πολλές φορές θύμα… bullying από τους πανύψηλους Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη.

Μάλιστα, παλιότερα, καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιανούτσο στην ΕΡΤ1, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως όταν πήγε να βγάλει ταυτότητα, ζήτησε να του βάλουν παραπάνω ύψος: “Πήγα να βγάλω ταυτότητα και πάω στο ΑΤ Νέας Σμύρνης και λέω στον αστυνομικό “βάλε λίγο ύψος, τι σε πειράζει; Βάλε 1,78”. Μου λέει “δεν μπορώ κύριε να βάλω”. Λέω “εγώ δεν θα το πω πουθενά”.

Η σχέση με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου

«Γνωριστήκαμε μέσα από μία συζήτηση στο Instagram. Είναι πολύ ωραίος άνδρας, αλλά ούτε εγώ ούτε εκείνος ζηλεύουμε. Στο πρώτο ραντεβού βγήκαμε έξω, μας μαγείρεψαν. Εγώ του φτιάχνω πολύ ωραία μακαρόνια με κιμά, εκείνος κάνει πολλά ωραία φαγητά» είχε πει σε συνέντευξή της η Χρύσα Μιχαλοπούλου που φέτος παρακολουθούμε στη σειρά “Μόλις χθες” να υποδύεται την κόρη του Απόστολου Γκλέτσου για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και σχεδόν δύο χρόνια.

Και οι δύο προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας να μιλούν τις περισσότερες φορές για τον έρωτά τους που αν και πολύ δυνατός, θέλουν να παραμένει στο παρασκήνιο και όχι μπροστά στα εκτυφλωτικά φώτα της δημοσιότητας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts