Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το δώρο που έλαβε από την παραγωγή του MasterChef για τον νεογέννητο γιο του

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έγιναν γονείς πριν από περίπου τρεις μήνες και από εκείνη την στιγμή πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και ο νεογέννητος γιος τους είναι το μοναδικότερο δώρο που τους έχει στείλει η ζωή.

Ο αγαπημένος, γεμάτος χιούμορ, κριτής του MasterChef, δεν ξεκολλά στιγμή από την σύντροφό του και το παιδάκι τους, ενώ και εκείνη είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί του και νιώθει πιο έτοιμη από ποτέ να αφοσιωθεί στην οικογένειά τους!
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου μπορεί να ζουν υπέροχες κοινές στιγμές μαζί, αλλά προτιμούν, από την αρχή της σχέσης τους, να κρατούν την καθημερινότητά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και είναι ένα κομμάτι που δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα. Από την πρώτη μέρα που κράτησαν το γιο τους στην αγκαλιά τους, δεν μπορούν να πιστέψουν την αμέριστη ευτυχία που νιώθουν και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την γέννηση του γιου του, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ο γκουρού των μπαμπάδων είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη κα του λέμε “βοήθα” και πάντα έχει κάτι να πει. Ο δικός μου γιος είναι μηδέν τώρα, κουτάβι.

Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω τη σύζυγό του, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθά πολύ… Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με το παιδί, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο – 7μηνο να το έχω χωνέψει»

Το απόγευμα της Τρίτης, 6 Δεκεμβρίου, ο αγαπημένος σεφ και ενώ γνωρίζουμε ήδη πώς βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, δημοσίευσε μια φωτογραφία, από ένα δωράκι που του έστειλε η παραγωγή για τον μικρό.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν μια μικρή πετσέτα με το λογότυπο του MasterChef ενώ πάνω έγραφε “Κουτσόπουλος junior”

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts