Μάνια Τεγοπούλου: «Τους απέλυσα από την Ελευθεροτυπία γιατί μου έσπαγαν τα αρχ…α»

Η Μάνια Τεγοπούλου έδωσε συνέντευξη στο  περιοδικό «Οδός Πανός» και μίλησε για πρώτη φορά για όλους και όλα.

Η ίδια αναφερόμενη στους «εχθρούς» της που απέλυσε από την Ελευθεροτυπία, μεταξύ των οποίων και ο θείος της, υπογραμμίζοντας ότι γνώριζε τους εχθρούς της και πως «της έσπαγαν τα αρχ…α».

– Πιστεύετε ότι με το κλείσιμο της εφημερίδας αποκτήσατε εχθρούς, από το δημοσιογραφικό μέρος που δούλευε σε σας; Όχι, είχα αποκτήσει ήδη.

– Τους ξέρατε; Πολύ καλά. Τους μισούς τους είχα απολύσει. Κάποιος έχει βγάλει και βιβλίο τώρα τελευταία. Και τον θείο μου απέλυσα.

– Αυτό σημαίνει δύναμη, εκ μέρους σας ή όσφρηση του μέλλοντος να συμβεί; Αυτό σημαίνει ότι μου έσπαγαν τα αρχ…α.

Η Μάνια Τεγοπούλου αποκάλυψε και έναν διάλογο που είχε με τον Σεραφείμ Φυντανίδη.

«Είναι μεγάλη ιστορία, αυτή, διότι ο πατέρας μου ήθελε να του πει ότι δεν μπορεί να παίρνει 55.000-60.000 ευρώ το μήνα. Το νούμερο αυτό του το είπα εγώ. Μου λέει να τον πάρω τώρα. Δεν είναι δυνατόν του λέω, δεν θα τον πάρεις τώρα θα τον πάρεις το Σάββατο γιατί εγώ έχω μια δουλειά και θα μου την χαλάσεις. (Συνεχίστε παρακάτω…)

Μου λέει εντάξει, το Σάββατο θα τον φωνάξω. Την Τρίτη έγινε η κουβέντα και ο πατέρας μου πέθανε την Τετάρτη. Που να τον φωνάξει να του πει ότι παίρνεις 55.000; Όχι μόνο ο Φυντανίδης όμως. Όλοι αυξάνανε μόνοι τους το μισθό τους.

Δεν ήταν η μοναδική περίπτωση. Οπότε πάει αυτό χάθηκε, οπότε λέω πως θα πολεμήσω τον Φυντανίδη; Περνάει Γενάρης, Φλεβάρης και μετά ο Φυντανίδης δίνει για εγγύηση στη Millennium Bank το μισθό του, που δεν ήταν μισθός, τα έβαζε σε μια εταιρεία γιατί αυτός ήταν συνταξιούχος. Έπαιρνε δηλαδή και δύο τρία χιλιάρικα από το ταμείο(…)», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια τόνισε ότι δεν έμαθε κάτι από το κλείσιμο της εφημερίδας ενώ όταν ρωτήθηκε αν της λείπει η εφημερίδα, απάντησε αρνητικά. «Δεν ήταν δικό μου δημιούργημα. Δεν μου λείπει, αλλά δεν θα την έκλεινα. Την περιουσία μου έχασα. Αν μου λείπει η περιουσία μου με ρωτάτε; Τι να σας απαντήσω. Εσάς σας λείπει η περιουσία που είχατε ή δεν είχατε; ».

Όταν ρωτήθηκε αν θα γράψει βιογραφία απάντησε ότι δεν ξέρει να γράφει αλλά σκέφτεται να γράψει ένα αστυνομικό όπου θα περιέχει όλα όσα έχουν συμβεί.

– Σκεφτόσαστε να γράψετε βιογραφία; Δεν ξέρω να γράφω.

– Να τα υπαγορεύσετε τουλάχιστον. Όχι. Σκέφτομαι να γράψω ένα αστυνομικό.

– Όπου θα περιέχονται όλα αυτά. Ναι. Αλλά δεν ξέρω να γράφω. Το σκέφτομαι. Μόνο που το σκέφτομαι δεν φτάνει.

Πηγή: lifo.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts