Μακρυπούλια: Το ανατρεπτικό look στη βάφτιση της ανιψιάς της και η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά

Δεν πάει by the book η Ζέτα Μακρυπούλια σε ότι αφορά στις στιλιστικές της επιλογές και μας το απέδειξε στην επίσημη εμφάνισή της το φετινό καλοκαίρι!

Αυτή βέβαια δεν ήταν άλλη από την ευτυχισμένη ημέρα για όλη την οικογένεια, οπού η μικρή της ανιψιά βαφτίστηκε σε ένα υπέροχο εκκλησάκι στη Νάξο.
Ο αδερφός της ηθοποιού και παρουσιάστριας, ο Άκης Μακρυπούλιας και η Ελίζα Σπυροπούλου βάφτισαν την κόρη τους στις 18 Αυγούστου στη Νάξο και καλεσμένοι ήταν οι στενοί συγγενείς και ελάχιστοι φίλοι.

Η μικρή πήρε το όνομα Αγγελική και όπως ήταν φυσικό «έκλεψε» τις εντυπώσεις, ωστόσο δεν θα μπορούσαμε να μη σταθούμε στο ανατρεπτικό look της Ζέτας.

Τι φόρεσε; Όχι, δεν επέλεξε επίσημο ένδυμα, ούτε ψηλοτάκουνα, ούτε λάμψεις.

Η Ζέτα φόρεσε ένα mini αέρινο λευκό φόρεμα και αυτό που αποθέωσε την λιτή αλλά υπέροχη εμφάνισή της ήταν ένα ζευγάρι φλατ πέδιλα σε καμηλό απόχρωση.

Χρόνια μέσα στη μόδα, η Ζέτα γνωρίζει καλά πως η βάφτιση σε νησί δεν θέλει πολλά «φτιασιδώματα», θέλει απλές και αέρινες εμφανίσεις, λευκό φυσικά που είναι το χρώμα του καλοκαιριού και φυσικό make up!

Αυτό λοιπόν έκανε και εκείνη.

Αν κι εσύ ετοιμάζεσαι για βάφτιση σε νησί, αντίγραψε το θαυμάσιο look της και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

gossiptv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts