Μαυρικίου-Ζήση: Καρέ καρέ ο παραμυθένιος γάμος τους με τους 2000 καλεσμένους και την παρουσία του προέδρου της Κύπρου

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είναι και επισήμως σύζυγοι αφού σήμερα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Κύπρο, παρουσία 2000 καλεσμένων αλλά και του προέδρου της Δημοκρατίας της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη.

Η εκκλησία όπου τελέστηκε το Μυστήριο ήταν ανθοστολισμένη και δεν θα μπορούσε να μην συμβεί το ίδιο και στον χώρο της δεξίωσης.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση κατέφθασαν εκεί με πολυτελές αυτοκίνητο και οι καλεσμένοι τους τούς περίμεναν για να τους ευχηθούν.

Δείτε την άφιξη του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην εκκλησία.

Στη συνέχεια κατέφθασε στην εκκλησία και η νύφη, απαστράπτουσα μέσα στο πολύ εντυπωσιακό νυφικό της. Δείτε την άφιξή της στο παρακάτω βίντεο:

Αυτές που έκλεψαν τις εντυπώσεις στον λαμπερό γάμο ήταν μεταξύ άλλων η γνωστή αισθητικός Tέτα Καμπουρέλη αλλά και η μητέρα του γαμπρού που ήταν ντυμένη – υπερπαραγωγή σε αντίθεση με την μητέρα της νύφης που επέλεξε πιο ήσυχους τόνους.

Δείτε παρακάτω πλάνα μέσα από την εκκλησία:

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, είναι ο αγαπημένος νονός του γαμπρού και φυσικά ήταν πρώτος πρώτος στη λίστα με τους καλεσμένους.

Μπορεί να μην τον είδαμε στην εκκλησία νωρίτερα, όμως, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ, ο Νίκος Αναστασιάδης, βρέθηκε στον χώρο της δεξίωσης και όπως ήταν φυσικό βρέθηκε με το ζευγάρι και τους έδωσε τις πιο θερμές του ευχές. Συνοδευόταν φυσικά από την σύζυγό του, Άντρη Αναστασιάδη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον γάμο του ζευγαριού

Πηγή: gossip-tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts