Μαύρο Ρόδο: Γάμος και βάφτιση – Ευτυχισμένο τέλος για Πέτρο και Ελισάβετ

Ευτυχισμένο θα είναι το τέλος της σειράς του MEGA «Μαύρο ρόδο», καθώς η Ελισάβετ με τον Πέτρο θα καταφέρουν να ξεπεράσουν άλα τα εμπόδια και να μείνουν για πάντα μαζί, έχοντας στην αγκαλιά τουε την κόρη τους. To TV24 σας τα αποκαλύπτει όλα.


Με ένα ευτυχισμένο φινάλε θα ολοκληρωθεί η αγαπημένη μας σειρά του MEGA «Μαύρο ρόδο», παρά τα όσα βλέπετε να διαδραματίζονται στη μικρή οθόνη. Το τελευταίο επεισόδιο θα παιχτεί αρχές Ιουλίου και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 142 και όπως ακούγεται έντονα δεν θα υπάρξει άλλη σεζόν για τη σειρά, ενώ ήδη πολλοί από το πρωταγωνιστικό καστ έχουν κλείσει ήδη σε άλλες δουλειές με τη νέα σεζόν.


Η ιστορία της σειράς, όπως όλοι γνωρίζουμε, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, αλλά εκτός από την κεντρική ιδέα του έρωτα ανάμεσα σ’ έναν νεαρό και μια μοναχή, τίποτα από όλα τα υπόλοιπα που βλέπουμε στη μικρή οθόνη δεν υπάρχουν στο βιβλίο «Μαύρο ρόδο». Όμως το φινάλε θα είναι όπως στο βιβλίο με αρκετές βέβαια παραλλαγές και προσαρμοσμένο στη -μέχρι τώρα πορεία της ιστορίας.


Aς δούμε λοιπόν πώς θα τελειώσει αυτή η μεγάλη ιστορία αγάπης.


Το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς θα διαφοροποιηθεί από αυτό το βιβλίου, αλλά η κεντρική ιδέα θα είναι η ίδια. Δηλαδή ο Πέτρος με την Ελισάβετ θα παντρευτούν και θα γίνουν γονείς ενός κοριτσιού. Το ερωτευμένο ζευγάρι, όπως λένε οι πληροφορίες, αφού καταφέρνουν με τα χίλια ζόρια να ξεπερρσουν όλα τα προβλήματα και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν -και ο σημαντικότερος βέβαια ακούει στο όνομα «Γεράσιμος»- στο τέλος θα αποφασίσουν να δώσουν την ευκαιρία που αξίζει ο μεγάλος έρωτας που έζησαν. Κανείς πια δεν θα αποτελεί εμπόδιο στη σχέση τους και φυσικά όλοι οι δικοί τους άνθρωποι θα χειροκροτήσουν το αίσιο τέλος στην αγάπη τους.

Viral Είδηση: Μαύρο Ρόδο: «Γιατρέ πες μου ότι δεν είμαι έγκυος…» – Η Ελισάβετ σοκάρεται με την εγκυμοσύνη της

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ μαζί με την κόρη τους, την Αγγελική (στο μεν βιβλίο το παιδί παίρνει το όνομα Ζωή που συμβολίζει τη ζωή που πήρε στα χέρια της η Ελισάβετ με το να φύγει από το μοναστήρι, ενώ στη σειρά θα έχει το όνομα Αγγελική, από τη μητέρα του Πέτρου), θα βρεθούν ξανά στη Γερακιανή, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts