Μαύρο Ρόδο: Ζευγάρι με γνωστό σκηνοθέτη η πρωταγωνίστρια της σειράς, Φωτεινή Παπαθεοδώρου

Μαύρο Ρόδο: Μπορεί στη μικρή οθόνη η Φωτεινή Παπαθεοδώρου να υποδύεται μία μοναχή που δεν πρέπει να ενδώσει στον έρωτα που νιώθει για έναν νεαρό, όμως στην πραγματική ζωή ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό πασίγνωστου σκηνοθέτη.

Ο λόγος για τον Αλεξάντερ Νίκολιτς ο οποίος είναι εξέχων σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ που έχουν ξεχωρίσει σε διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ ανά τον πλανήτη.

Ο Νίκολιτς είναι 43 ετών και έχει γεννηθεί στο Βελιγράδι, όμως όταν ξέσπασε ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία έφυγε μαζί με την οικογένειά του για ένα καλύτερο μέλλον στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκεί εγκαταστάθηκαν στο Λονδίνο όπου και μεγάλωσε, σπουδάζοντας μάλιστα αυτό που του άρεσε. Άρχισε να ασχολείται με το post production για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και επιμελήθηκε πολλά ντοκιμαντέρ ενώ πλέον με την εταιρία παραγωγής που δημιούργησε κάνει ντοκιμαντέρ που αφορούν σε εγκλήματα πολέμου και γενοκτονίες.

Στο Λονδίνο γνώρισε τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου η οποία σε τηλεοπτική της συνέντευξη πρόσφατα είχε αποκαλύψει: «Γεννήθηκα και έζησα στην Αγγλία μέχρι 7 ετών, ήρθα στην Ελλάδα χωρίς να ξέρω ελληνικά και ξαναέφυγα για το πανεπιστήμιο. Η μητέρα μου είναι από την Αγγλία και εγώ είμαι μισή Αγγλίδα. Δούλευα πολλά χρονιά στο BBC, σε εταιρείες παράγωγης που φτιάχνουν ντοκιμαντέρ. Οργάνωνα παράγωγες που έκαναν γυρίσματα σε Κίνα, Ρουμάνια και Ιταλία».

Το ζευγάρι συγκατοικεί στην Αθήνα αλλά όταν βρίσκουν χρόνο πηγαινοέρχονται στο Βελιγράδι για να δει εκείνος τους δικούς του αλλά και στο Λονδίνο που λατρεύουν και οι δύο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real είναι αχώριστοι όμως δεν έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι είναι σε σχέση. Χωριό που φαίνεται όμως…

Δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω:

Bonus Video:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts