Γιώργος Παρτσαλάκης: Οι γιοι του είναι κούκλοι και του μοιάζουν πολύ!

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είναι ένας από τους πιο γνωστούς και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από πρωταγωνιστικούς ρόλους σε διάφορες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης. Μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές του είναι η κωμική σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» όπου υποδυόταν τον Μάκη, ενώ στη συνέχεια ήρθαν κι άλλες μεγάλες επιτυχίες.

Φέτος τον απολαμβάνουμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», όπου υποδύεται τον Λυκούργο Μπράτη.

Ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά του. Αυτό που ίσως να μην γνωρίζεις για εκείνον, είναι πως έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει αποκτήσει δύο γιους, τους οποίους και έχει τρομερή αδυναμία.

«Έχω κάνει τρεις γάμους και γενικά ήμουν παντρεμένος σε όλη μου τη ζωή! Από τα 30 μου και μετά παντρεύτηκα, κι έτσι εδώ και 30 χρόνια, διαδοχικά, ήμουν παντρεμένος με τρεις γυναίκες και έχω δύο παιδιά. Δεν υπάρχει χωρισμός χωρίς πόνο. Στην περίπτωση, δε, που υπάρχουν παιδιά, τότε ο πόνος είναι ακόμα μεγαλύτερος. Με πόνεσαν ορισμένοι άνθρωποι και αντίστοιχα κι εγώ με τη σειρά μου πόνεσα κάποιους άλλους. Ας με συγχωρήσουν τα παιδιά μου για τον πόνο που τους προκάλεσα, για αυτές τις συνθήκες που δημιούργησα», έχει δηλώσει ο Γιώργος Παρτσαλάκης σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ο Μανώλης Παρτσαλάκης είναι 32 χρονών και δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, ενώ ο Διαμαντής που είναι 22 ετών θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Ο μεγάλος γιος μου, o Mανώλης άνοιξε μπεργκεράδικο. Έχει ένα στο Ίλιον και άνοιξε και ένα στο Αιγάλεω που σημαίνει ότι πάει καλά… Και ο μικρός μου είναι ο Διαμαντής μου, θα ασχοληθεί με την υποκριτική. Θέλει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, όχι ως σκηνοθέτης αλλά σαν ηθοποιός. Δεν έχω πει ποτέ όχι στα παιδιά μου, στα όνειρά τους. Είμαι μαζί τους όσο extreme και να ακούγεται, όσο υπερβολικό ενδεχομένως και να ακούγεται. Είμαι πολύ δημοκρατικός», έχει αναφέρει παλαιότερα ο ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω τους δύο κούκλους γιου του Γιώργου Παρτσαλάκη:

Ο μικρός του γιος Διαμαντής

Ο μεγάλος του γιος, Μανώλης

Δείτε τι είχε πει για τους γιους του στο παρελθόν:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts