Μαύρο Ρόδο: Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Θα δούμε κατάνυξη και σκηνές με αίμα»

Μαύρο Ρόδο: Μια δόκιμη μοναχή, ταγμένη στον θεό από παιδί ακόμα, περιμένει με ανυπομονησία τη στιγμή που θα λάβει το καλογερικό σχήμα. Τα τελευταία δέκα χρόνια, από τότε που ήταν 12 ετών, ζει κλεισμένη σε ένα γυναικείο μοναστήρι της επαρχίας και δεν δείχνει καμία νοσταλγία για τα εγκόσμια.

Όμως, πάνω στην πιο κρίσιμη στιγμή, το παρελθόν εισβάλλει ξανά σαν χείμμαρος στη ζωή της και την παρασύρει σε ένα σκοτεινό μονοπάτι, το οποίο δεν ήταν ποτέ της έτοιμη να διαβεί.

Όπως προαναφέρθηκε, η μελωδία που ντύνει μουσικά τους τίτλους της σειράς ανατέθηκε στον κορυφαίο Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος έχει και τη γενική επιμέλεια της μουσικής επένδυσης του «Μαύρου ρόδου». Το ομότιτλο τραγούδι είναι σε στίχους της Κερασιάς Ανδριανάκη, μαθήτριας του Θεοφάνους, η οποία επιλέχθηκε έπειτα από διαγωνισμό που έκανε ο ίδιος ο συνθέτης στο Διαδίκτυο.

«Ανυπομονησία»

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης, αποκάλυψε τις δυσκολίες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, τη σχέση του με τους ηθοποιούς, αλλά και τη μεγάλη του χαρά για τη νέα αυτή δουλειά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί είναι μια εξαιρετική δουλειά. Έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία με το κανάλι και με όλους τους συνεργάτες», δηλώνει και αναφέρει τις δυσκολίες που συνάντησαν σε όλη την περίοδο των γυρισμάτων: «Μας δυσκόλεψε στους χρόνους η σειρά, επειδή θα παίζεται τέσσερις φορές την εβδομάδα και πρέπει σε λίγο χρόνο να πετύχουμε την ποιότητα που θέλουμε. Αυτό θεωρώ τη μεγαλύτερη δυσκολία, αν και νομίζω πως έχουμε καταφέρει να έχουμε την ποιότητα που πραγματικά επιθυμούμε».

Όσο για τη συνεργασία του με τους ηθοποιούς, ο Κ. Αναγνωστόπουλος αναφέρει πως «στην αρχή προσπαθούσαμε να βρούμε τα πατήματά μας, τη χημεία μεταξύ των ηθοποιών, και το πετύχαμε. Ειδικά η Ελισάβετ και ο Πέτρος έχουν τέτοια χημεία σαν να παίζουν μαζί δέκα χρόνια».

«Όλο το βράδυ»

Όσο για τις σκοτεινές και δύσκολες σκηνές, παραδέχεται πως «στα νυχτερινά μαγαζιά τα γυρίσματα ήταν δύσκολα. Στα ποτάμια είχαμε δύσκολες σκηνές, γιατί δουλεύαμε όλο το βράδυ, από τις επτά το απόγευμα μέχρι τις πέντε τα ξημερώματα, όμως περνούσαμε πάντα τόσο καλά γιατί είχαμε υπέροχο κλίμα μεταξύ μας. Και δεν λέω το κλισέ πως “περνάμε καλά στα γυρίσματα”. Ισχύει, γιατί είμαστε όλοι φίλοι».

Όσο για το μήνυμα που στέλνει το «Μαύρο ρόδο» στους τηλεθεατές, μας λέει πως «θέτει ένα γενικό ερώτημα ηθικής για το τι έχει αξία στη ζωή. Είναι τα υλικά αγαθά ή κάτι πιο πνευματικό; Γι’ αυτό θα δούμε δύο διαφορετικούς κόσμους». θα δούμε, όμως, και σκηνές που θα σοκάρουν τους τηλεθεατές; «Ναι, ισχύει, υπάρχουν σκληρές σκηνές. Αυτό γιατί, εκτός από τον κόσμο της κατάνυξης, ο κόσμος των μπουζουκιών θα σφραγιστεί με αίμα και σκοτωμούς», εξηγεί και αποκαλύπτει πως «θα έχουμε μία απώλεια μέλους της βασικής οικογένειας της σειράς». Όσο για το αν του περνάει από το μυαλό από τώρα η… δεύτερη σεζόν, απαντά; «Μου περνά, ναι, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα»

Viral Είδηση: Μαύρο Ρόδο: Ζευγάρι με γνωστό σκηνοθέτη η πρωταγωνίστρια της σειράς, Φωτεινή Παπαθεοδώρου

Πηγή: Secret

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts