Μαύρο Ρόδο: Πλάνα από τα παρασκήνια, δηλώσεις και spoiler που δεν θα δεις αλλού!

Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε στα παρασκήνια της δραματικής σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο και εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Ο Λεωνίδας Κακούρης που υποδύεται τον Θέμη Καστρινό, αναφέρει πως θα συμβούν πολλά στη συνέχεια της σειράς. Η Κατερίνα Μαούτσου που ενσαρκώνει το ρόλο της Νατάσας ρωτήθηκε για την πιο δύσκολη σκηνή που κλήθηκε να γυρίσει. «Η πρώτη μου σκηνή ήταν η ερωτική με τον Πέτρο (Μιχαήλ Ταμπακάκης). Ήταν κάπως, αλλά επειδή τον ξέρω τον Μιχαήλ και τον αγαπώ πολύ, πήγε καλά» αναφέρει.

Ο Δημήτρης Παπαβασιλείου στην ίδια ερώτηση αναφέρεται στη σκηνή όπου η παρέα κολυμπούσε στο ποτάμι, το οποίο ήταν πολύ κρύο. Η Ηλέκτρα Νικολούζου υποδύεται την Αγγελική Καστρινού και δηλώνει πως έχει κάποια κοινά στοιχεία με τον ρόλο της. «Είναι μία γυναίκα που μέσα της είναι ευάλωτη, αλλά όχι με την έννοια του αδύναμου. Έχει μια ρωγμή που τη συναντώ και εγώ», εξηγεί. Παράλληλα, άφησε αιχμές για την επίσκεψη της Αγγελικής στο μοναστήρι.

Δες στο βίντεο αυτά που δεν θα δεις αλλού για το Μαύρο Ρόδο:

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο.

Η απόφαση της Ελισάβετ να μιλήσει στον Πέτρο και τον πατέρα της, για να κατανοήσουν τα θέλω της, πέφτει στο κενό. Η αντίδρασή της φέρνει στο φως αλήθειες που ο Λευτέρης δεν μπορεί να αντέξει. Η αστυνομία αναζητά τον Σαράντο μετά την καταγγελία του Μπόγρη για ξυλοδαρμό.

Ο Βίκος στήνει παγίδα στον Θέμη, ενώ η Ηγουμένη ζητάει την άδεια του Μητροπολίτη για την κουρά της Ελισάβετ. Εκείνος, όμως, επηρεασμένος από τα λόγια της Κασσιανής την κατηγορεί ότι δεν μερίμνησε για να προστατεύσει το πνευματικό της παιδί. Ο Λευτέρης καταρρέει μπροστά στα μάτια της Ελισάβετ και του Πέτρου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts