«Μετά τα Μεσάνυχτα»: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στην πρεμιέρα της;

Η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση με τη late night εκπομπή, «Μετά τα μεσάνυχτα», μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η παρουσιάστρια έκανε πρεμιέρα την Τρίτη 9 Οκτωβρίου με τρεις ιστορίες ανθρώπων που απασχολούν την επικαιρότητα με σκοπό να ειπωθούν οι ιστορίες τους, με λόγια που μπορούν να ειπωθούν και μετά τα… μεσάνυχτα και να ακουστούν αλήθειες.

Η Ελεονώρα Μελέτη στην πρεμιέρα της φιλοξένησε τον Ανδρέα Δημητρίου, τον πυροσβέστη που στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι έχασε τη γυναίκα του και το μόλις 6 μηνών βρέφος του, τον δικηγόρο της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη και τον Άνθιμο Ανανιάδη ο οποίος αποκάλυψε ποια είναι τελικά η σχέση του με τη μητέρα του γιου του.

Η παρουσιάστρια είναι πολύ περήφανη και χαρούμενη για το νέο της επαγγελματικό βήμα και για την εκπομπή της. Πώς όμως την «υποδέχτηκαν» οι τηλεθεατές;

Σύμφωνα με τους πίνακες της Nielsen, η εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε 13,7% στο νεανικό κοινό και 17% στο γενικό σύνολο.

Σημερινός καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη είναι ο παραολυμπιονίκης Ετεοκλής Παύλου. Η εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» προβάλλεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη, 00:10, στον Alpha.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts